Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Julejazz // Drammen kulturhus

23. desember, 2023 @ 13:00

Matiné med julejazz på Kulturhuset – dagen før dagen!
Enten du er ferdig med juleforberedelsene eller trenger en pause fra gaver, pynting, vasking, baking og stress: Kom i julestemning med Ettermiddagsjazz lille julaften med den fabelaktige kvartetten Jørn Winnæss (sax), Ivar Antonsen (piano), Frode Kjekstad (gitar) og Cecilie Schilling (vokal)!
De serverer et juleprogram med amerikanske – og noen norske – julesvisker. Trioen med Winnæss, Antonense og Kjekstad har spilt mye sammen, og vi gleder oss til å høre dem i selskap med den kjente og lokale sangeren Cecilie Schilling.
Dørene åpnes kl. 13.00 / Konsertstart kl. 14.00

Frode Kjekstad har spilt med en rekke verdenskjente artister, gjennom sin rolle i Sandvika Storband. Han er også med i Paul Wagnberg trio og Lier Gitarkvartett, og har en egen trio med Per Mathisen og Ole Morten Sommer.
Cecilie Schilling er en allsidig klassisk skolert sanger (Norges Musikkhøgskole og Operahøgskole i Gøteborg) fra Svelvik. Hun har sunget med storband og jazzband, blant annet Røshnes og Magnolia, og hennes repertoar spenner fra vise og jazz til klassisk og opera.
Ivar Antonsen debuterte som jazzpianist i 1967 med Palle Mikkelborg og Jan Garbarek. I årene som fulgte var Antonsen aktiv i mange sammenhenger og dannet etter hvert sin egen trio. I 1985 flyttet han til San Diego, California hvor han spilte jazz og
underviste ved California State University. Antonsen har komponert for kammerensemble, kor, storband og mindre jazzensembler. Han har spilt med og/eller utgitt plater med en lang rekke nordiske, europeiske og amerikanske jazz-personligheter.
Jørn Winnæss var i en årrekke ansatt i Kongelige Norske Marines Musikkorps. I tillegg hadde i 15 år en kvartett med pianisten Ola Calmeyer, og jobbet tett med poeten Triztan Vindtorn, Han har ellers turnert med Georgie Fame og Benny Bailey, og samarbeidet med tallrike kjente musikere som Grethe Kausland, Knut Riisnæs, Putte Wickman, Sven Bertil Taube, Kenny Wheeler, Laila Dalseth, Frode Thingnæs, Lill Lindfors og Karin Krog.

Detaljer

Dato:
23. desember, 2023
Tid
13:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1417334772539300

Sted

Drammen Kulturhus
Grønland 57
Drammen, 3045 Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside

Arrangør

Drammen Kulturhus
Epost
hei@drammenkulturhus.no
Vis Arrangør nettside

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.