Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Kefeider // Hos Solveig

10. mai, 2023 @ 20:00

Kefeider er soloprosjektet til hallingdølen Vetle Løvgaard som debuterte med EP-en «Since You Asked» i 2019. Kefeider ble beskrevet som «countrypop av ypperste kvalitet» og ble fort sammenlignet med tidlig Bon Iver og Daughter. Det ble sagt at musikken er som tatt rett ut fra en film basert på en Tore Renberg-bok. På den gode måten!

Med fullalbumet «Podium» året etter, tok Kefeider et godt steg inn i indierocken til gode anmeldelser og spillelisting på bl.a. NRK P3 og Deutschlandfunk Nova.

Om den utsolgte releasekonserten til «Since You Asked» på SALT i Oslo våren 2019 sa Universitas: «fortsetter de på denne måten, vil de være på alles ører innen kort tid». P3-redaksjonen var enig og sa at norske festivaler burde booke Kefeider «..for med denne sjarmoffensiven er det lett å spå minneverdige øyeblikk.»

Nå slipper Kefeider sitt andre album, og 10. mai kommer Kefeider til Hos Solveig i duformat, der Vetle har med seg Emil Brattested på pedal steel og gitar.

Ting blir ofte ikke som man tror, og det er bakgrunnen for tittelen til Kefeiders nye album «Non Tutte Le Ciambelle Escono Col Buco», som slippes 5. mai. Albumet er produsert av Øyvind Blomstrøm (Orions Belte), som også har spilt trommer og synthesizere. Vetle og produsent Øyvind har spilt inn alt selv, godt hjulpet av Matias Tellez som har mikset albumet.

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.