Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Knut Marius: Turbo Tour Volume II // Drammen

21. april, 2023 @ 20:00

Vi presenterer stolt Knut Marius, Norges Ultimate Entertainer og vinner av Stjernekamp 2020. Nå med nytt repertoar også på norsk.

Den sjarmerende Tomrefjordingen tok Norge med storm, da han atter en gang beviste at han er en av Norges beste vokalister. Han behersker alle sjangre og har i 2021 tross pandemi, turnért store deler av landet til fantastiske kritikker både fra arrangører, anmeldere og ikke minst publikum.

I alle år har Knut Marius sunget på engelsk. Nå har han, for første gang, begynt å skrive på norsk og da på sin egen dialekt. Med tekster som handler om stor kjærlighet og mellommenneskelige relasjoner, er det en dønn ærlig artist som nå legger innsiden av sjela i de nye låtene

Nye låter til tross, Knut Marius har i mange år skrevet på engelsk, og har også med seg noen favoritter fra Stjernekamp perioden. Med fantastiske musikere og produsenter er det nå et sound som bygger opp under formidlinga til den sjelfulle romsdalingen.

Sjekk tilbakemeldinger fra arrangører fra turné 2021:

«..kvelden i kveld i Hovshall overgår det meste. Kanskje alt. Vi snakker om kongerikets sterkeste stemme. Folk var bergtatt fra første tone. Og helt utslitt etterpå. «Jeg har tørket tårer og klappet i halvannen time,» var det en som kom bort til meg og sa. «Verdensklasse,» sa en annen. Det er kvelder som dette man jobber for. Kvalitet og begeistring hånd i hånd. Glede og kribling i hele kroppen.
Ole Magne Ansnes, kultursjef Sunndal

«..Gåsehuda har ikkje forsvunne endå, for ein utruleg bra konsert!! Knut Marius og bandet leverte frå a til å, publikum var heilt i ekstase og stemninga var omtrent som om der var 300 og ikkje litt under 100 gjestar..( Korona ). Vi vil gjerne rekke å få Knut Marius med band tilbake til Ørsta kulturhus. Må også få legge til at det var svært trivelege folk å ha på besøk hos oss dette, usedvanleg blide og hyggelege heile tida. Kjekt! Tusen takk for ypparleg samarbeid!
Janne M.G. Skarstein, Ørsta Kulturhus

«…. Det vart ein super konsert. VERDENSklasse med denne gjengen her! For eit band og for ein vokalist. Frå Queen, soul, eigne låter og til opera. Folk var overbegeistra og blanke i augo då dei kom ut etter 3 ekstra nummmer.
Halstein Kurseth Einingsleiar kultur Sykkylven

På scenen:
Vokal: Knut Marius Djupvik:
Trommer: Marius Simonsen
Bass: Jonny Sjo
Gitar: Tommy Kristiansen
Tangenter: Haakon-Marius Pettersen

Dørene åpner 20:00. Konsertstart 21:00. 18-årsgrense + vergeordning.

Detaljer

Dato:
21. april, 2023
Tid
20:00
Hjemmeside:
https://www.drammenscener.no/union/program/15584-knut-marius/

Sted

Union Scene
Grønland 60
Drammen, 3045 NO
+ Google-kart

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.