Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Konsert: Blåsang

22. oktober, 2022 @ 12:00

Blåsang (Frøydis Grorud og Anne Gravir Klykken) inviterer barna inn til en folkemusikkstund med utgangspunkt i tradisjonelle lokale stubber, viser og den norske sangskatten. Vi skal spille ulike instrumenter, synge, lytte, bevege oss, leke og være sammen i forskjellige musikalske stemninger.

Blåsang startet opp som et masterprosjekt i tradisjonskunst ved Høgskolen i Sørøst-Norge. I de siste åra har musikerne arbeidet med samspill, arrangering, tonefargelegging og improvisasjoner over gamle opptak gjort fra 1911 og fram til i dag. I hovedsak er kildene tradisjonsbærere fra Telemark og Buskerud.

Frøydis Grorud er for mange kjent fra Beat for Beat-orkesteret der hun har vært fast musiker siden 1999. Frøydis er en aktiv livemusiker og har spilt og spiller med ei rekke av landets artister, turnerer over store deler av Norge og Europa, og har holdt mange solokonserter med egne prosjekter. Frøydis har utgitt fem soloplater, fire plater med Vintermåne og vært musiker på en rekke andre innspillinger.

Anne Gravir Klykken har gitt ut de to soloalbumene «Husk op i ring» (2000) og «Jeg har vel ingen kjærere» (2013). I tillegg har hun gitt ut fire plater med Vintermåne og utgivelser i samarbeid med Iver Kleive, Knut Buen, Sigmund Groven og Bugge Wesseltoft. Anne spiller også i perkusjonsensembelet Klykken/Bjerck/Norbakken.

Alder: Passer for alle, barn og voksne.

Detaljer

Dato:
22. oktober, 2022
Tid
12:00
Hjemmeside:
https://www.drammenscener.no/union/program/17909-konsert-blasang/

Sted

Union Scene
Grønland 60
Drammen, 3045 NO
+ Google-kart

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.