Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Krissy Mary / Louien // Drammen kulturhus

17. juni, 2023 @ 19:00 - 22:00

Krissy Mary/Louien
To av landets flotteste stemmer og artister på en og samme kveld: Krissy Mary og Louien! Nå er begge i gang med nye album (hver for seg), og tester dette ut på drammenspublikummet denne kvelden.
Krissy Marys kritikerroste kanonalbum «Feme sole» fra i fjor bød på mystikk og magisk vokalkunst, som en Sandy Denny eller Joni Mitchell verdig. Kristine Marie Aasvang har jobbet med vokal som kunstuttrykk i flere år, både gjennom sin kunstutdannelse og med artister som The Secret Sound of Dreamwalkers, The Harvey Steel Show og Torgeir Waldemar. Hennes debutalbum som soloartist, under navnet Krissy Mary, bød på mørk, psykedelisk neo-folk med utenomjordisk vokal. Perfekt for en sommerkveld i Drammen!
Med «Figure Me Out» fra i fjor beveget Louien seg bort fra de lavmælte visene fra tidligere og utforsket nye musikalske territorier. Med fuzzete gitarer og et storslått lydbilde ble hun nominert til Spellemannprisen i kategorien «alternativ pop/rock». Det er bare å glede seg til nydelige «Better Woman» og andre hits. Louien, aka Live Miranda Solberg, er i tillegg til solokarrieren vokalist, gitarist og komponist i bandet Silver Lining.

Detaljer

Dato:
17. juni, 2023
Tid
19:00 - 22:00
Hjemmeside:
https://www.drammenkulturhus.no

Sted

Drammen Kulturhus
Grønland 57
Drammen, 3045 Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside

Arrangør

Drammen Kulturhus
Epost
hei@drammenkulturhus.no
Vis Arrangør nettside

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.