Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Kulturnatt: konsert med Linnea Dale // Hos Solveig

2. juni, 2023 @ 19:00 - 20:00

Gratis
Kulturnatt
Linnea Dale ble som 16-åring kjent for det norske folk som finaledeltaker i den tredje sesongen av Idol. Etter deltakelsen ble Dale invitert med som gjestevokalist i Donkeyboy og er for mange kjent som stemmen bak hitsinglene «Ambitions» og «Sometimes». Begge singlene nådde toppen av VG-lista i 2009 og var to av de mest spilte låtene på norsk radio. Ambitions ble spellemannnominert til Årets hit og Årets video.
Dale solodebuterte i 2012 med albumet «Lemoyne Street», som ble produsert av Øystein Greni fra Bigbang. Deretter kom oppfølgeren «Good Goodbyes» produsert av Kim Bergseth og Paal Waaktaar fra A-ha i 2014. Samme år deltok også Dale i den norske finalen av Melodi Grand Prix med singelen «High Hopes» som kom på 2. plass.
I 2018 slapp hun albumet «Wait For The Morning», som fikk strålende kritikker fra anmeldere over hele landet. Spesielt ble singelen «Favourite Mistake» trukket frem med terningkast 6 av VGs anmelder. Linnea var med i 2020-sesongen av «Hver gang vi møtes» der hun fremførte sine egne tolkninger av låter fra blant andre Odd Nordstoga, Hellbillies og Frida Ånnevik.
I januar 2020 slapp hun låta «Out of Heaven».
Linnea slapp sitt fjerde album, «15 LOVE», i oktober 2022 og har mottatt svært gode kritikker. Med en fersk utgivelse i bagasjen kommer hun til å turnére i hele 2023. Denne kvelden kommer Linnea Dale i duoformat der hun har med seg Sigurd Thomassen på gitar og vokal.
Se henne på Kulturnatt i gratis konsert Hos Solveig!

Detaljer

Dato:
2. juni, 2023
Tid
19:00 - 20:00
Kostnad:
Gratis
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
http://www.kulturnattdrammen.no

Arrangør

Kulturnatt
Epost
marit@ostafjelske.no
Vis Arrangør nettside

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.