Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

KulturPlis: Ost & Kjex // Drammen

20. juni, 2023 @ 21:45 - 23:30

KulturPlis:Ost & Kjex
Det er Kulturytring i byen og vi er glade for å være en av lokasjonene på årets program. På kvelden den 20. juni inviterer vi til KulturPlis – både for de med og uten festivalpass – med Ost & Kjex!
Hva er Plis?
Plis er et konsept det er vanskelig å beskrive med ett ord. Det er en blanding av after-Kulturytring, kaffepause, feel good, åpent hus, chilling og kanskje til og med dansing.
Gratis inngang, god stemning og konsertområdet er gjort om til et koselig område å samles med god musikk.
Hvem er det for?
Alle. Er du med kollegaer på Kulturytring? Ta de med på Plis. Har du tenkt til å samle gjengen en tirsdag? Ta de med på Plis. Har du lyst til å danse til de sene nattetimer? Ta de med på Plis. Vil du bare chille en ettermiddag med gode venner? Plis!
Fra 21:45 står Ost & Kjex for dansbar, elektronisk musikk foran scenen. 20-årsgrense.
OST & KJEX
Duoen bestående av Petter Haavik og Tore Gjedrem har holdt det gående i over 20 år og er som veteraner å regne i den norske klubb-floraen. De har gitt ut fire album og en haug med singler på store internasjonale plateselskaper, og har spilt på det som er av toneangivende klubber, verden rundt.
De opptrer i alt fra store bandkonstellasjoner med samarbeidspartnere som Hanne Kolstø, Anne Lise Frøkedal, Whalesharkattacks, Bugge Wesseltoft og The Traces Gospel Choir, til mindre duo-konserten myntet på dansegulvet. I 2022 slapp duoen sitt fjerde album «Songs from the end of the world» og holder for tiden på med å skrive nytt materiale.
Ost & Kjex er også veldig aktive med sitt plateselskap Snick Snack Music, som de driver sammen med venne-duoen Trulz & Robin, med formål om å gi ut norsk elektronika.

Detaljer

Dato:
20. juni, 2023
Tid
21:45 - 23:30
Hjemmeside:
https://www.drammenscener.no

Sted

Union Scene
Grønland 60
Drammen, 3045 NO
+ Google-kart

Arrangør

Union Scene
Telefon
32 21 31 00
Epost
post@drammenscener.no
Vis Arrangør nettside

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.