Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Lag egne lyder og musikk // Drammensbiblioteket

5. april, 2023 @ 18:00 - 19:00

Lag egne lyder
Lag egne lyder og musikk!
Lydverksted med musikk og snodige lyder har dette semesteret oppmerksomhet på fellesskap: det er artig å gjøre noe sammen også! Opplevelsen kan tas med videre fra biblioteket og kanskje gjøres noe mer ut av senere? De som vil, kan fordype seg i Lydverksted på egenhånd, om det passer bedre.
Lydverksted er for lekne lydelskere i alle aldre, som liker å eksperimentere og skape lyd med blant annet littleBits synthesizere, trommemaskiner, effekter, app’er og andre duppeditter.
Alt som trengs for å lage lyd og musikk, stilles til disposisjon av Drammensbiblioteket. Du trenger ingen forkunnskaper: bare kom, sett deg ned i fellesskapet rundt bordet, lær av hverandre og lag lyder sammen eller alene. Det kan gjøres opptak om ønskelig. Alle får et lite hefte med enkel forklaring av synth’ens virkemåte og historikk. Vi snakker om hvordan musikk og lyd kan påvirke familiebånd og inspirere yngre og eldre på tvers av grenser. Vi lytter til eksempler og ser noen filmsnutter om hvordan synth’er fungerer.
Bernt M. Winness er mediepedagog og har jobbet mye sammen med ungdom og i frivillighet. Han har et brennende engasjement for lytting og lyder skapt i naturen eller med instrumenter.
Sted: Hollenderiet, 3.etasje
Klokken: 18:00

Detaljer

Dato:
5. april, 2023
Tid
18:00 - 19:00

Sted

Drammensbiblioteket
Grønland 58
Drammen, 3045 NO
+ Google-kart

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.