Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.
Event Series Event Series: Lars Aurtande // Galleri Athene

Lars Aurtande // Galleri Athene

20. oktober, 2023 @ 11:00 - 17:00

Lars Aurtande (1973) er en helt unik og særdeles dyktig maler, tegner, skulptør, illustratør og scenograf med utdannelse fra Einar Granum Kunstskole og Kent Institute of Art & Design i England.
Han har mottatt en rekke priser for sine arbeider, blant annet gull for beste magasinillustrasjon, Mediebedriftenes Landsforening, Kulturdepartementets Billedbokpris; Grafills Visuelt pris med flere.

Aurtandes kunst befinner seg i et omstendelig oppbygget unikt eventyrunivers hvor naturen lever i en (i blant utilpass )symbiose med teknologien. Hele hans verden foregår i et ukjent skogslandskap hvor det mellom dyr og fabelvesener, greiner og planter befinner seg robotliknende maskiner og teknologi. Lars er opptatt av likhetene og kontrastene mellom naturen og det menneskeskapte – det teknologiske og det organiske. Dette er en kommentar og referanse til en verden full av konflikter, krig og klimakrise. Likevel er på ingen måte dette en dommedagsprofeti og vi finner alltid humor og positivitet i hans billedlige historier.

Hans mål er å vekke undring og hans bilder, skulpturer og tegninger forteller historier som innebærer flere mulige utfall – sett fra betrakterens synspunkt.

Utstillingen står til 22. oktober – hjertelig velkommen !

Med vennlig hilsen Lars, Sofia, Isabel, Karoling & Lars
Galleri Athene    Grønland 57    Drammen

Detaljer

Dato:
20. oktober, 2023
Tid
11:00 - 17:00
Series:
Hjemmeside:
https://www.galleriathene.no

Arrangør

Galleri Athene
Telefon
934 39 460
Epost
galleriathene@yahoo.no
Vis Arrangør nettside

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.