Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Låtskriverprat med Fay Wildhagen + Feedback // Drammen kulturhus

7. september, 2023 @ 18:00 - 22:00

7. september blir det låtskriverprat med Fay Wildhagen på Drammen kulturhus. Etter praten kan du oppleve det beste av unge musikktalenter fra Buskerud på en minikonsert med årets Feedbackartister. Konserten varer ca en time.
Gratis inngang!
18.00 LÅTSKRIVERPRAT:
Kvelden starter med en låtskriverprat med Fay Wildhagen. Hvilken tilnærming har Fay til låtskriving og produksjon? Dette er en uformell samtale hvor det åpnes opp for spørsmål fra deltakere i salen. Praten ledes av Christin Bastiansen.
Storslått og hjertevarmt er ord som har blitt brukt for å beskrive Fay Wildhagen som live artist. Hun kom som et friskt pust inn i den norske musikkfloraen i 2015. Med albumet «Snow» ble hun nominert til Spellemannspris og årets nykommer under P3 Gull, og gjorde over 70 konserter rundt om i Norge og i utlandet.
I 2018 kom det etterlengtede oppfølgeralbumet «Borders». Den unge gitar-virtuosen og ekstreme låtskrivertalentet fikk utfolde seg på ny, og også andrealbumet ble mottatt av stor begeistring fra både fans og presse, og hun ble nok en gang nominert til to Spellemannpriser. I sommer kom låta «Reason» som var en smakebit fra hennes neste album som kommer i februar 2024.
19.00 FEEDBACK:
Årets Feedbackartister:
🎤 Sarah Gardenvalley
🎤 SIIR
🎤 O.S.R
🎤 Martine Rønning
Arrangementet er støttet av NOPA, KOMP og Frifond kompetanse og aktivitet

Detaljer

Dato:
7. september, 2023
Tid
18:00 - 22:00
Hjemmeside:
https://www.drammenkulturhus.no

Sted

Drammen Kulturhus
Grønland 57
Drammen, 3045 Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.