Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Ledfoot + supp: Derek DeBono // Drammen kulturhus

8. desember, 2023 @ 18:00

Å høre Ledfoot live er en ren oppvisning i kjærligheten til musikken, og det er lett å bli bergtatt når denne mannen går i ett med gitaren og gir alt på scenen. Gled deg til å se en av Norges tøffeste liveartister i Drammen kulturhus!

Tim «Ledfoot» Scott McConnell er en singer-songwriter i verdensklasse. Hans egenart er som en Johnny Cash i sorte klær, med sølvhvitt hår og et ansikt som forteller at han har vært ute en vinternatt før. Her snakker vi om mannen som har skrevet en av de få låtene selveste Bruce Springsteen har gjort til sin gjennom coverversjonen av «High Hopes».

Med sin mørke og intense stemme akkompagnert av en 12-strengs gitar og perkusjon kan vi garantere deg en konsertopplevelse av de sjeldne. Med sin inderlige låtskriving griper Ledfoot deg langt inn i sjelen, som når han beskriver menneskets svakheter – sårt, vakkert og brutalt ærlig.

Du vil garantert kjenne deg igjen i Ledfoots, eller Tim Scott McConnells låter og hans vei gjennom mørket: Han er rett og slett en mester i dette nakne musikalske landskapet.

Support denne kvelden er singer/songwriter og vaskekte drammenicaner Derek DeBono.

Dører 18:00
Konsertstart 20:00

Detaljer

Dato:
8. desember, 2023
Tid
18:00
Hjemmeside:
https://www.drammenkulturhus.no/arrangement/ledfoot

Sted

Drammen kulturhus
Grønland 57
Drammen, 3045 NO
+ Google-kart

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.