Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Lier Gitarkvartett // Drammen

6. november, 2022 @ 18:00

Drammen Jazzforum og Union Scene har gleden av invitere til konsert med Lier Gitarkvartett denne høsten!

Jazzkafé fra 18:00. Konsertstart 20:00. 18-årsgrense + vergeordning. Konserten vil være endel av jazzpakka, hvor du kan kjøpe billett til alle jazzkonsertene denne høsten til en rimelig pakkepris. Jazzpakka vil bli tilgjengelig i august.

Stiftelsen av Lier Gitarkvartett foregikk på veikroa ved E18 i beste ”on-the-road”-stil, over et par kopper kaffe, torsdag 5 januar 2017 kl 19.00!

Bent Bredesen traff Frode Kjekstad og Håvard Caspersen på konsert på Lier Kulturverksted! Det ble fleipet med at samarbeid måtte skje! Og faktisk bor jo også Knut Ingolf Brenna i Lier! Idéen til en kvartett med fire supergitarister var født! Frode tok kontakt med Marte på Lier Kulturscene, og hun kom raskt med en aktuell dato for konsert!

Via facebook opprettet Frode kontakt med de tre andre, som alle med skrekkblandet fryd takket ja til dette spennende prosjektet, til tross for at ingen tone var spilt enda!

De fikk med seg et superkomp i Geir Kristian Breivik på bass og Rolf Øyvind Hæg på trommer. Debutkonserten skjedde på Lier Kulturscene i februar 2017.

De fire gitaristene har ulik musikalsk bakgrunn og ståsteder. Felles for alle er at de spiller konserter, gir ut CDer, komponerer og underviser.

Repertoaret er stadig under arbeid, men mye forskjellig musikk og musikkstiler vil dekkes her! Det er noe av moroa; å møte hverandre musikalsk og sette sammen et variert program.

Detaljer

Dato:
6. november, 2022
Tid
18:00
Hjemmeside:
https://www.drammenscener.no/union/program/17850-lier-gitarkvartett/

Sted

Union Scene
Grønland 60
Drammen, 3045 NO
+ Google-kart

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.