Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Ljodahått // Drammen kulturhus

28. oktober, 2023 @ 19:00 - 22:00

Ljodahått er et sjeldent fenomen innen norske konsertopplevelser, der litteratur, scenekunst og musikk smelter sammen i en forestilling som lever opp til betydningen av ljóðaháttr – en norrøn verseform benyttet i magiske sanger og trollsanger.

Ljodahått er et prosjekt initiert av skuespiller Magne Håvard Brekke. Han har samlet noen av de fremste kunstnerne og personlighetene han har møtt på sine reiser gjennom Europa: skuespillere, musikere og komponister. Sammen har de laget sjangeroverskridende musikk til diktene, som framføres på norsk. Noe som ikke har vært til hinder for strålende mottagelser fra publikum og kritikere i land som Tyskland og Frankrike etter opptredener på en lang rekke europeiske konsertarenaer.

Konserten byr på en særegen blanding av folk, pop, rock, jazz og visemusikk som du garantert ikke har hørt andre steder. Den byr likevel på assosiasjoner til både Tom Waits og Patti Smith, for å nevne to musikere som er kjent for å kombinere sterke musikalske øyeblikk med fortellerkunst og poetisk briljans. Når ensemblet nå er på turne igjen i Norge, er det en sjelden og etterlengtet anledning å få Ljodahått på Drammen kulturhus.

Konserten arrangeres i samarbeid med Drammensbiblioteket og Drammen Litteraturfestival.
Konsertstart kl. 20.00.

Detaljer

Dato:
28. oktober, 2023
Tid
19:00 - 22:00
Hjemmeside:
https://www.drammenkulturhus.no/arrangement/ljodahatt

Sted

Drammen kulturhus
Grønland 57
Drammen, 3045 NO
+ Google-kart

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.