Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Lørdagsblues: Christina Schølberg Band // Drammen kulturhus

25. mai @ 13:30

Da Christina Skjølberg entret den norske bluesscenen for over 10 år siden var det ikke så mange jenter som spilte blues, hverken her hjemme eller ellers i verden. 

Dette har endret seg siden den gang, men kvinnelige, venstrehendte bluesgitarister vokser fortsatt ikke på trær. Når hun i tillegg kan skilte med gitarferdigheter på høyde med de tøffeste gutta i klassen, og synger med en ektehet, intensitet og innlevelse få kan matche, skjønner man at vi her snakker om en unik artist.

Dørene åpnes klokken 13:30 / Konsertstart klokken 14:30

Christinas musikalske referanser er dypt forankret i 60 og 70-tallets blues, funk og rock, og det samme gjelder fremførelsen på scenen. Publikum som vokste opp med denne musikken og opplevde den live den gang, har etter Christinas opptredener ofte gitt tilbakemeldinger som «jeg trodde aldri jeg skulle få oppleve dette igjen». Christina gir alt, og vet å underholde sitt publikum. Christina er nå i gang igjen for fullt og gav høsten 2022 ut et nytt album “I’m on fire”, som har høstet gode kritikker både i Norge og internasjonalt. Det nye låtmaterialet fortsetter delvis i samme stil som på debutalbumet, men med enda tydeligere referanser til 70-tallets rock, blues og funk.

Detaljer

Dato:
25. mai
Tid
13:30

Sted

Drammen Kulturhus
Grønland 57
Drammen, 3045 Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside

Arrangør

Drammen Kulturhus
Epost
hei@drammenkulturhus.no
Vis Arrangør nettside

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.