Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

UTSOLGT!! Minor Majority // Drammen kulturhus

18. januar @ 18:00

Minor Majoritys gjennombruddsalbum «Up For You & I» blir 20 år i januar! Bandet vil nå feire jubileet med en serie konserter i 2024, der originalbesetningen fremfører albumet i sin helhet! Jon Arild Nupen Stieng returnerer som gitarist – for å være med å gjenskape Minor Majority anno 2004, og lyden av deres tredje album.

«Up For You & I» var den platen der vi fant lyden vår som band. Derfor er «Up For You & I» også trolig den beste plata vår. Av en eller annen merkelig grunn traff vi tidsånden også, og albumet nådde et stort publikum. Plata la dermed grunnlaget for det som har blitt en lang karriere. Det er verdt å feire, synes jeg!
– Pål Angelskår

«Up For You & I» ble Minor Majoritys gjennombrudd både i Norge og på kontinentet. Plata genererte to store radiohits («She Gave Me Away» og «(In That) Premature Way»), solgte til gull og lå 24 uker på VG-lista – med 4. plass som høyeste plassering. Albumet mottok strålende kritikker, og ble høsten 2004 nominert til Alarmprisen for årets beste pop-plate. «Up For You & I» ble også bandets brekkstang inn i det europeiske platemarkedet, med overraskende gode salgstall for en indie-plate, godt hjulpet av euforiske anmeldelser i blant annet Frankrike, Tyskland, Nederland og Sveits.
Konsertene blir todelte, først spiller bandet «Up For You & I» i sin helhet, deretter spiller de utvalgte låter fra resten av karrieren!

Dørene åpnes 18.00 / Konsert 20.00

Detaljer

Dato:
18. januar
Tid
18:00
Hjemmeside:
https://tix.no/nb/drmk/buyingflow/tickets/24510/46718/

Sted

Drammen kulturhus
Grønland 57
Drammen, 3045 NO
+ Google-kart

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.