Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Moddi // Hos Solveig

25. mars, 2023 @ 19:30

Visesanger. Bustehode. Pilegrim. Miljøforkjemper. Når Pål Moddi Knutsen går på scenen, vet du aldri helt hvilken versjon av senjaværingen du får. Uansett vet du at du kan forvente både storslagen musikk, smittende engasjement og en glødende tilstedeværelse.

Moddi – en artist som som like gjerne opptrer med symfoniorkestre som alene med kassegitaren. Våren 2022 ga Moddi ut albumet Bråtebrann, hans første utgivelse på norsk siden spellemannvinnende Kæm va du? fra 2013. På Bråtebrann har Moddi vendt hjem til Senja, et sted som har forandret seg fullstendig fra universet han selv har pleid å synge om. Bråtebrann handler om å bli voksen i en tid hvor alt endrer seg like raskt som en selv.
Moddi selv begynner også å bli voksen. Forrige sommer gikk han som pilegrim fra Oslo til Trondheim, en 643 kilometers vandring alene med gitaren. Underveis skrev han sanger inspirert av landskapet, menneskene, stillheten og sporene etter kristendommens tusenårige historie i landet vårt. Resultatet ble urfremført under to utsolgte konserter i Nidarosdomen.

Med én fot i den store verden og den andre hjemme på Senja befinner Moddi seg alltid i spenn mellom det hjemmekjære og det søkende, det intime og det spektakulære, det sjarmerende og det ubehagelige. De siste årene har dette manifestert seg i samarbeider med alt fra Kringkastingsorkesteret til det lokale smelteverket, fra Fretex til palestinske barnekor – med en letthet og selvfølgelighet som vitner om en av de mest allsidige artistene vi har i Norge i dag.

Arrangementet er en del av Drammen litteraturfestival.

Billetter til denne konserten finner du på: https://tikkio.com/tickets/37266-moddi-hos-solveig

Detaljer

Dato:
25. mars, 2023
Tid
19:30
Hjemmeside:
https://tikkio.com/tickets/37266-moddi-hos-solveig

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.