Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Naiv optimisme av Tina Tobiassen // Galleri Athene

12. november, 2023 @ 11:00 - 17:00

Tina er en særdeles dyktig billedkunstner som har spesialisert seg på malerier som flommer over av glede, varme og gode minner fra en svunnen tid.
Selv betegner hun stilarten sin som naiv optimisme og budskapet hennes er det å tro på forandring, bryte ut av vaner og ta sats inn i det ukjente. I maleriene hennes finner vi et sterkt fokus på tilstedeværelse, både fysisk og mentalt. Tematikke i bildene handler om historie og minner – solfylte sommere, gode stunder, barneglede, oppdagelser og prestasjoner.

Maleriene er bygget opp med akryl, kull og ørkensand. Motivene er poengterte og figurative, men innehar også en del abstrakte elementer. Bakgrunnen eller miljøet som omgir figurene minner om drømmeriske landskaper. De er ikke stedsspesifikke, men enhver betrakter vil likevel kjenne seg igjen. Hennes åpne landskaper kan reflektere maritime miljøer, men fungerer også som et metafor for våre tanker og tolkninger. Man blir lett dratt inn i Tobiassen´s kunstneriske univer. Det er kontrastfylt og harmonisk på samme tid. Bruker av ørkensand gir et taktilt og personlig uttrykk.

Utstillingen står til 26. november – hjertelig velkommen !

Med vennlig hilsen Lars, Tina, Sofia, Karolina & Isabel
Galleri Athene    Grønland 57    Drammen

Detaljer

Dato:
12. november, 2023
Tid
11:00 - 17:00
Series:

Arrangør

Galleri Athene
Telefon
934 39 460
Epost
galleriathene@yahoo.no
Vis Arrangør nettside

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.