Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Ole Kirkeng // Drammen kulturhus

6. oktober, 2023 @ 18:00 - 22:00

Ole Kirkeng plasserte seg behørig på det norske musikk-kartet da han etter fem år i Statene vendte tilbake til Norge i 2021 og debuterte med den kritikerroste EPen «Rocking Chair» – som vant Spellemannsprisen i kategorien Country samme år.
Etter å ha bodd og jobbet i New York, turnert USA og Europa i grammynominerte Courtney Marie Andrews’ band, gjort supportturné for Molly Tuttle, har han utviklet seg til en låtskriver og historieforteller med en iørefallende meloditeft.
Musikken til Ole går i dialog med lytteren – beskriver hverdagens magi og utfordringer på en relaterbar, lyrisk og tidvis humoristisk måte, med gjenkjennelige karakterer, scener og historier. En velbalansert blanding av klassisk amerikansk singer/songwriter-materiale og en til tider litt mer luftig indierock-sensibilitet. I 2022 kvesset Ole igjen tekstforfatter-blyanten og spilte inn sin første full-lengder «Still Not Lost», som slippes 8.september – produsert og spilt inn med strengeinstrument-guruen Geir Sundstøl.
Dette feires med turné, og på Drammen kulturhus stiller han med fullt band
Dørene åpnes 18.00, konsertstart klokken 20.00
NB: Billettinntekter går i all hovedsak til artister og produksjon, så vi er helt avhengig av denne inntekten for å kunne tilby et godt kulturprogram. MEN vi ønsker jo også at så mange som mulig skal kunne komme til oss på kulturarrangementer, uavhengig av økonomi.
På denne konserten er det derfor valgfri billettpris – velg mellom fire priser fra 75,- til 350,- kroner. Du betaler det du kan ut fra egen økonomi på det tidspunktet du kjøper billetten. Den veiledende prisen er 250,- , og det er opp til deg om den passer din økonomiske situasjon.

Detaljer

Dato:
6. oktober, 2023
Tid
18:00 - 22:00
Hjemmeside:
https://www.drammenkulturhus.no

Sted

Drammen Kulturhus
Grønland 57
Drammen, 3045 Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside

Arrangør

Drammen Kulturhus
Epost
hei@drammenkulturhus.no
Vis Arrangør nettside

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.