Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Om Ingvar Ambjørnsen // Alf van der Hagen

11. september @ 19:00

Alf van der Hagen forteller om Ingvar Ambjørnsens begivenhetsrike liv: om oppvekst og ungdomstid, livet som friker, arbeid på psykiatrisk avdeling i Lier og Bergen, før debuten på eget forlag.

Van der Haagen forteller videre om Ambjørnsens turbulente liv på 70- og 80-tallet. Flere år uten fast adresse, før han flyttet til Hamburg i 1985 og ble en av Norges mest produktive og populære forfattere.

Opplevelser fra denne tida på Oslo øst danner grunnlaget for de fleste bøkene han skrev på 1980- og tidlig 1990-tallet.

Helt siden debuten har Ingvar Ambjørnsen skrevet frem karakterer som står på kanten eller på utsiden av samfunnet, karakterer preget av angst og psykisk uro, rus og utenforskap, men også preget av varme og humor, vennskap, solidaritet … og ikke minst sterke naturopplevelser. Bøkene hans har blitt folkelesning, høyt elsket av både unge og voksne lesere.

Med sjangeren «samtalememoarer» har Alf van der Hagen skapt en særegen blanding av kulturhistorie og forfatterbiografi. Det er prisbelønte og helt unike bøker som har gitt Alf van der Hagen en stor leserskare. Han kommer til biblioteket for å fortelle om Ingvar Ambjørnsens liv og forfatterskap.

Detaljer

Dato:
11. september
Tid
19:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1153708509309894

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.