Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Orderud – 25 år med tro og tvil // Drammen kulturhus

13. mars @ 18:00

Orderud-saken – alt du visste og IKKE visste!
Visste du at politiet fant nye bevis mot Kristin Kirkemo i 2023 – og visste du at det har kommet nye opplysninger om den mystiske 180-mannen? Eller at både Lars Grønnerød og Kristin Kirkemo forsøkte å verve leiemordere i månedene før trippeldrapet i 1999?
I all hemmelighet har gjenopptakelseskommisjonen gjort nye undersøkelser i denne helt spesielle saken. Milli har fått innsyn – og deler det som er verdt å vite fra den «nye etterforskningen» som pågikk frem til januar i år.
Øystein Milli, mangeårig krimprofil i VG, kjent fra NRK-suksessen «Gåten Orderud» og fast inventar i Krimpodden, kommer med foredraget «Orderud – 25 med tro og tvil». Milli har fulgt denne saken helt siden skuddene falt, og forteller hva det er med denne historien som engasjerer oss – selv 25 år etter trippeldrapet i kårboligen på Sørumsand. Milli går gjennom hele saken, fra gårdstvist og attentatforsøk til drapene og rettssakene. Han snakker også om de nye sporene og gjenåpningsprosessen.
Og ikke minst: Milli presenterer eksklusivt materiale – både etterforskningsdokumenter og åstedsbilder som – gir en unik innsikt i av norgeshistoriens mest spesielle kriminalsaker.
Trodde du at du visste alt Orderud-saken? Tro om om igjen! Vi tør garantere at alle får høre eller se noe de ikke visste fra før. Milli svarer også på spørsmål fra salen.
Dørene åpnes klokken 18:00 // foredrag klokken 19:30

Detaljer

Dato:
13. mars
Tid
18:00
Hjemmeside:
https://www.drammenkulturhus.no

Sted

Drammen Kulturhus
Grønland 57
Drammen, 3045 Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside

Arrangør

Drammen Kulturhus
Epost
hei@drammenkulturhus.no
Vis Arrangør nettside

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.