Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Performance i siloen, arr. Drammen Støyscene

20. august, 2022 @ 12:00 - 21. august, 2022 @ 20:00

Arrangementet «Refleksjon» tilrettelegger for opplevelser innen musikk, lytting, performance og visuelle uttrykk til å undre seg over. Programmet har forskjellige uttrykk innen musikkgenrene ambient, meditativt, drone- og noisemusikk, videofremvisning, tekstilkunst og lyssetting og er et variert tilbud av høy kvalitet. Publikum er velkomne innom i løpet av dagene i tidsrommet 12-200, sette seg ned og få en fasettert opplevelse. Om de vil være der en kort eller lang stund, er helt fritt. Arrangementet har fri entre, er tilrettelagt for personer med nedsatt funksjonsevne og det er ingen aldersgrense.

Medvirkende:
Kari Anne Helleberg Bahri: Jobber hovedsakelig med objekt, skulptur og installasjoner i tekstil. Temaet er restriksjoner generelt og psykisk helse spesielt.

Liv Nome: Tverrfaglig kunstner og musiker innen multimedial scenekunst og performance. Forestillingen STANDING I og STANDING II av Thora Solveig Bergsteinsdottir (Is) og Liv Nome (No): to videoverk i loop for projeksjon på vegg. Meditativt tilstedeværende med en foss i den mektige naturen på Nord-Island og i en dyp lava-hule.

Martin Nordli: Leser egne dikt, lydsatt med dempet masteknirk og audio fra seilskuter. Det blir anledning til refleksjon over tema og innhold, sammen med dikteren.

Continental Fruit (Jon Øyvind Lærum): Har skapt elektronisk-eksperimentell lyd siden 90-tallet. Han gjør det rolig, støyende, vakkert, sjelfullt og litt stygt. Ofte med lekenhet og tilstedeværelse.

Challenged by Gravity (Tom Monsen): Bassist i over 30 år, lydmaker, kompgitarist, tekniker, vokalist og låtskriver. På scenen: stort sett alene med modulær synth, effektpedaler og hjemmelagede elektroniske instrumenter.

zzoneman (Bernt M. Winness): Spiller et lavmælt og pulserende drone-synth-sett krydret med lyd av grunnstøtende isfjell, tibetansk munketralling, munnharpe, duduk og to-rader.

Se Facebook for klokkeslett o.a.: https://facebook.com/Drammenstoyscene/

Evt inngangsbilletter: kr 0,- (det er gratis)

Detaljer

Start:
20. august, 2022 @ 12:00
Slutt:
21. august, 2022 @ 20:00
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
, ,

Arrangør

Drammen Støyscene
Epost
drammenstoy@gmail.com

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.