Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Plateprat: Arne Iversen – Fra Elton John til Adrian Z // Drammen kulturhus

15. mai @ 18:00 - 21:00

Velkommen til plateprat med Arne Iversen, der Drammens egen Captain Fantastic vil snakke om favorittplaten og musikken til sitt idol Elton John, egen popkarriere som Adrian Z og et langt liv i og med musikken.

Arnes inspirasjonskilde har alltid vært Elton John, og da spesielt tidsepoken 1969–1976, the golden years. To ganger har han gjort storslåtte hyllestkonserter på Union Scene. Iversen kjente selv på popstjernesmaken med albumet «All These Songs» under pseudonymet Adrian Z, en plate som fikk mye oppmerksomhet da den kom i 1990.

Praten ledes av Jørgen Greiner. Underveis spilles og vises det musikkeksempler. Se ikke bort fra at Iversen selv setter seg ved pianokrakken!

Gratis inngang.

Dørene åpnes kl. 18.00, starter kl. 19.30

Arne Iversen har vært komponist, arrangør, kapellmester og musikalsk ansvarlig i en lang rekke forestillinger og konserter i snart 50 år. Han debuterte som kapellmester i en alder av 16 år i Drammens Teater. Av komponert musikk kan nevnes musikk til Jan Werners album «Inner Secrets» (1997) og musikken til «Jakten på Juleskurken» som nå er sett av 200.000 publikummere. Som ektefødt og fotballgal drammenser er han også opphavsmannen til SIF-sangene «Godset fra Drammen» og «Gamle Gress».

Detaljer

Dato:
15. mai
Tid
18:00 - 21:00
Hjemmeside:
https://www.drammenkulturhus.no

Sted

Drammen Kulturhus
Grønland 57
Drammen, 3045 Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside

Arrangør

Drammen Kulturhus
Epost
hei@drammenkulturhus.no
Vis Arrangør nettside

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.