Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Real Ones // Drammen (plateslippturné)

28. januar, 2023 @ 20:00

Real Ones er tilbake med ny plate og ikke minst besøk til Drammen og Union Scene!

Dørene åpner 20:00. Konsertstart ca. 21:00. 18-årsgrense + vergeordning.

Gjennom smått utrolige 28 år har Real Ones opparbeidet seg et rykte som et fantastisk liveband og som et av de mest originale norske bandene noensinne. Tolv album, fire EP-er, to Spellemannpriser og mer enn 1000 konserter i 15 land på tre kontinenter senere, er de fem barndomsvennene klare for nye eventyr. Real Ones møter fremdeles smilende publikummere hvor enn de er. Fra Svalbard til Yukon, fra Shanghai til Mumbai, fra Havanna til New York – Real Ones fortsetter å bygge fanskarer over hele kloden med ny musikk og nye steder å turnere.

«Love Your Mother» blir deres trettende plate, og den har blitt et mer akustisk album enn de har laget på lenge, inspirert av latinamerikansk folkemusikk, og med fokus på deres trestemte vokalharmonier.

«Det låter organisk og naturlig, stort sett spilt inn live i studio, og det handler om naturen og om hvordan man lever midt i en økologisk krise.»

Platen er produsert av Matias Tellez.

Real Ones ble til i 1994, og startet som et tradisjonelt folkband. En konstant søken etter nye lydbilder og nye måter å gjøre ting på, har transformert dem til et av landets mest unike og eksperimentelle band innen folk, pop og rock, med soleklare inspirasjoner fra world music og moderne elektronisk musikk.

Detaljer

Dato:
28. januar, 2023
Tid
20:00
Hjemmeside:
https://www.drammenscener.no/union/program/19223-real-ones/

Sted

Union Scene
Grønland 60
Drammen, 3045 NO
+ Google-kart

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.