Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Romjulsrock

30. desember, 2022 @ 19:00

Romjulsrock 30.12.2022

Tradisjonen tro avslutter Union Rock året med god stemning i romjula.
Rock bort ribba og julemarsipanen hos oss!

MÍO har markert seg i undergrunnen for å levere energiske og forlokkende konserter. Med en rå frontvokalist som griper tak i lytteren og nekter å gi slipp, er MÍO et friskt pust i folk­rockens univers. Et av Norges mest spennende og unike up-and-coming band!
Musikken fenger og treffer hardt, uten å miste balansen med sine dynamiske og sårbare sider. En rik inspirasjon fra norsk folkemusikk, 70-tallsprog, norsk rock og punk, gir MÍO et stort rom for lek og eksperimentering. Fuzzet felespill og krulling slås sammen med et stort arsenal av folkeinstrumenter, jazzinspirert rytmeseksjon, melodisk bass og ekspressiv gitar.
MÍO har base i Oslo og består av seks musikere fra hele landet. Bandet ble startet av vokalist Dionisia Fjelldalen og bassist Marianne Friisberg Larssen i 2019. Deres første utgivelse, EPen «MÍO» kom i 2020. Debutalbumet «Ingen tid å miste» kommer i 2023.
Gruppa har siden oppstart spilt over 20 konserter, deriblant Øyafestivalen 2022, Samfundet i Trondheim (Knaus 23:59), Vaktbua i Kristiansand, Blitz’ 40 års jubileum og Musikkfest Oslo. For tiden forbereder de seg til album-turné i 2023 og de er i år plukket ut til MØST Katapult-satsning for unge, lovende musikere.

Facebook: https://www.facebook.com/miomusikk

Spotify:

Voodoo Soup kommer fra Drammen og har holdt på i mange år, under mange navn og med mange ulike besetninger, men det er først nå brikkene har falt på plass. I sommer (2021) slapp de sin første singel «Leave my problems behind» som ble spilt inn i Norsk Lydstudio for en stund tilbake, mens de samtidig gjorde ferdig «Roadkill Studio EP» som ble sluppet på sensommeren (2021) De er nå klare for å fremføre gammelt og nytt materiell live, samtidig som de jobber med nytt materiell til sin neste plate. Voodoo Soup stamme er godt plantet i 70 tallets groove, tunge riff, jazzens galskap og funkens glede. Velkommen skal dere være inn i deres verden. Bandet består av:
Kjartan Hoffmann – Gitar, bass, vokal
Espen Tormodsgard-Henriksen – Bass, gitar, vokal
Mats Nedberg – Gitar, vokal
Stian Kjeksrud – Trommer

WarteX er en hardrock-trio fra Drammen. Bandet har holdt det gående siden 2004.
Musikkfilosofien er den samme som den alltid har vært: Fengende, drivende og hard.
I løpet av sin fartstid har WarteX gjort en mengde konserter og fått muligheten til å være support for band som The Supersuckers, Nashville Pussy, The Carburetors og JORN for å nevne noen.
Bandet jobber i disse dager med å ferdigstille den ferskeste innspillingen av nye låter. Utgivelsen vil føye seg inn i rekken av de som allerede ligger ute på diverse strømmetjenester.

Detaljer

Dato:
30. desember, 2022
Tid
19:00
Hjemmeside:
https://www.drammenscener.no/union/program/19307-romjulsrock/

Sted

Union Rock

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.