Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Salsa – Arahi Con Toque Cubano (CU) // Drammen kulturhus

14. mars @ 19:00

For første gang kommer den cubanske sangeren Arahi Martinez Carranza til Norge! I mars kommer hun sammen med trés-spilleren Lino Lores, til en mini-turné sammen med 3 musikere bosatt her i Norge. Gjør deg klar for en fantastisk musikkopplevelse av musikkskatten fra Cuba. Vi håper rytmene lokker deg ut på dansegulvet, eller så kan du bare nyte musikken med noe godt i glasset.
Billetter i salg nå!
Dørene åpnes klokken 19:00 / Konsertstart klokken 20:00.
Det spilles salsa og bachata både før og etter konserten.
Arahi Martinez Carranza – vokal
Arahi kommer fra en musikerfamilie i Santa Clara, Cuba, hvor hun har vunnet flere prestisjetunge sangkonkurranser. Hun var gjennom flere år hovedvokalist i det kvinnelige orkesteret Anacaona da hun bodde på Cuba. Etter at hun flyttet til Spania, har hun hatt en rekke egne musikkprosjekter, det siste som frontfigur i orkesteret ‘Estrellas de Buena Vista’ som har turnert sør-Europa i vår/sommer.
Lino Lores Garcia – trés, diverse gitarer, kor
Lino er en svært talentfull multi-instrumentalist og komponist fra Cuba. Han har laget arrangementer for en mengde artister på Cuba, som f.eks. Pancho Céspedes, Raúl Paz, Silvio Rodriguez, Pablo Milanés, Omara Portuondo, Johnny Ventura, Eliades Ochoa, Pancho Amat, Chucho Valdés, Tony Ávila, David Älvarez, Polito Ibañez, Liuba M. Hevia, for å nevne noen. Han har et 20-talls plateinspillinger bak seg med ulike prosjekter, og vil være det beste vi i Norge har opplevd på f.eks. cubansk trés-gitar til nå.
Eduardo ‘el Moro’ Cedeño – perkusjon og kor
fra Bayamo, Cuba, har bodd i Norge i over 20 år. På Cuba spilte han i bandet til trubaduren Polito Ibañez, og har sunget 7 år som profesjonell sanger i Coro Nacional de Bayamo på Cuba. Her i Norge spiller han bl.a. i Hovedøen Social Club, La Descarga, Son Libre og Latinerkvarteret. Han har dessuten hatt ulike musikkprosjekter med Matias Stubø, Lill Lindfors, Hector Bingert, KORK, Jan Eggum, Prime Time Orchestra m.fl.
Ruben Pirela – perkusjon
Ruben er fra Venezuela, hvor han er utdannelse som profesjonell musiker fra musikkonservatoriet i Maracaibo, Venezuela. Som barn og ungdom spilte han i Antonio Vivaldi Orchestra, både klassisk og rytmisk. Etter at han flyttet til Norge, er han blitt fast perkusjonist i Hovedøen Social Club.
Nils Andreas Granseth – trombone
Nilas Andreas er en våre norske trombonister som også behersker de cubanske sjangerene. Han er utdannet ved Norges Musikkhøyskole, og spiller fast med bl.a. Oslo Jazz Ensemble/Ensemble Denada, Chris Holsten, Alphie og Lemaitre. Han har en rekke plateinnspillinger bak seg, bl.a. med Morten Abel, Backstreet Girls og flere av Hver Gang Vi Møtes-innspillingene.
Konserten er produsert produsert av SalsaNor, med arrangørstøtte fra Kulturrådet.

Detaljer

Dato:
14. mars
Tid
19:00
Hjemmeside:
https://www.drammenkulturhus.no

Sted

Drammen Kulturhus
Grønland 57
Drammen, 3045 Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside

Arrangør

Drammen Kulturhus
Epost
hei@drammenkulturhus.no
Vis Arrangør nettside

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.