Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

SLOMOSA

1. mars, 2023 @ 19:00

Etter åtti(!) konserter i 2022, dundrer tundrarock-fenomenet Slomosa på an igjen i 2023 – året de endelig slipper musikk igjen.
Bergensernes debutalbum slo ned som en bombe på den internasjonale stonerrock-scenen sent i 2020, og kvartetten ble fort plukket opp og booket til øst og vest da verden omsider åpnet igjen. Turnéene med Kyuss-legendene i Stöner (US), Orange Goblin (UK) og Sasquatch (US) førte bandet fram foran publikum i 17 europeiske land i 2022, og konsertåret toppet seg med deres uventede opptreden i et stappfullt telt foran 8000 publikummere på franske Hellfest.

Deres driv og utrettelige spilling har gitt dem et rykte som et helt spesielt live-band blant publikum og anmeldere – et live-band som fortsetter å levere kompromissløst kveld etter kveld. Med deres særegne miks av høy energi og tung hengemyrsriffing, eksploderer rockeklubbene til et intenst kok av de sjeldne når bandet setter i gang med sin catchy riffing.

Etter en vinter hvor de har høstet av riffene sine og kokt opp ferske låter klare til servering, er det et heltent Slomosa-beist som tar fatt på veien. Ikke gå glipp av en av årets store rockekonsert-høydepunkter, som kommer til deg i februar og mars.

Detaljer

Dato:
1. mars, 2023
Tid
19:00
Hjemmeside:
https://www.drammenscener.no/union/program/19521

Sted

Union Rock

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.