Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

STARTROM // Følelser helt ut til veggen

2. oktober, 2022 @ 12:00 - 16:00

Startrom søndag
Velkommen til dag to av minifestivalen Startrom!
I dag kan du se utstillingen «Følelser helt ut til veggen», delta på et verksteder, drikke kinesisk te, spille monopol og høre på musikk. Programmet er utviklet av og for ungdom. Velkommen til en rolig og digg dag i et kunstgalleri!
12:00 Åpen utstilling
12:00 Kinesisk kalligrafi og te-kultur ved Wang Ping
13:00 Verksted med Lena Walton Herfindal (meld deg på! max 10 plasser)
14:00 Monopol og verdikræsj. Brettspill, samtale om verdier og abstrakt jamsession
16:00 Slutt
«Følelser helt ut til veggen»
21 unge kunstnere og et kunstnerkollektiv deltar med skulptur, tegning, maleri, installasjon, poesi og en VR- opplevelse som utfordrer våre moralske kompass.
Utstillingen er kuratert av Rose O’Sullivan, Sara Midtskogen Haave og Narin Hosseini, et ungt kuratorteam tilknyttet kunstnerkollektivet DEMO og Buskerud Kunstsenter.
Kunstnere: Aron Namdaeng, Anya Ellen Larsen Bauer, Billie Cejka Risnes, Dannick Theodor Bakker, Daria Waclawska, DEMO-Kollektivet, Enrik Thorkelsson,
Fredrik Bråthen Pettersen, Hans M. Sæle K., Hedda Hildrid Gullbekk, Herman Skrinde, Indianna Rue, Ingrid Lauren Stenseng, Lavrans Borgen, Micah Nadia Gussiås Brenna, Ronja Leirud, Silje Marie Løge, Simen Almaas, Sunniva Roligheten,
Victoria Lopez og Vida M. Jeddi
Kuratorer for utstillingen: Rose O’Sullivan, Sara Midtskogen Haave og Narin Hosseini
Kort om festivalen Startrom
Utstillingen Følelser helt ut til veggene er en del av Startrom, en ny minifestival helgen 01. og 02.oktober. Årets program inneholder en gruppeutstilling, verksteder, mat, drikke, slampoesi og musikk. Festivalen arrangeres av og med unge, og er støttet av Bizzy og Sparebankstiftelsen.
Festivalen Startrom er et samarbeid mellom DEMO, Buskerud Kunstsenter og UKM Buskerud. Buskerud Kunstsenter er et profesjonelt visningssted for samtidskunst. DEMO er et arbeidsfellesskap for unge mellom 16-23 år som ønsker å satse på kreative fag og ta talentet sitt et steg videre, initiert av Interkultur Drammen.
Arrangementet er støttet av Sparebankstiftelsen og Bizzy.
På Buskerud Kunstsenter jobber vi aktivt med å sikre barn og unges tilgang til samtidskunst. Vi ønsker å bidra til å heve statusen på kunst og kultur som skapes av og med ungdom.

Detaljer

Dato:
2. oktober, 2022
Tid
12:00 - 16:00
Hjemmeside:
https://www.kibkunst.no

Sted

Buskerud Kunstsenter
Union Scene, Grønland 60
Drammen, 3045 NO
+ Google-kart

Arrangør

Buskerud Kunstsenter
Telefon
32831111
Epost
kontakt@kibkunst.no
Vis Arrangør nettside

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.