Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

STARTROM // Følelser helt ut til veggen

1. oktober, 2022 @ 18:00 - 20:00

Startrom
Velkommen til åpning av minifestivalen Startrom. Festivalen inneholder; utstillingen «Følelser helt ut til veggen», DJ, slampoesi, verksted og mat. Se eget program for søndag. Programmet er utviklet av og for ungdom.
PROGRAM lørdag;
18:00 Utstilling Følelser helt ut til veggen åpner
18:10 Åpning ved kuratorer og Lill Carin Jacobsen (Viken Fylkeskommune)
18:20 DJ Yakz spiller, mat & drikke, åpent interaktivt verksted med Lena Walton Herfindal, utstilling
19:00 Slampoesi ved Ida Helene Benonisen
19:15 DJ Yakz, mat, drikke, verksted
«Følelser helt ut til veggen»
21 unge kunstnere og et kunstnerkollektiv deltar med skulptur, tegning, maleri, installasjon, poesi og en VR- opplevelse som utfordrer våre moralske kompass. På åpningen vil det være dj, mat, drikke, slampoesi og et interaktivt verksted. Utstillingen er kuratert av Rose O’Sullivan, Sara Midtskogen Haave og Narin Hosseini, et ungt kuratorteam tilknyttet kunstnerkollektivet DEMO og Buskerud Kunstsenter. I løpet av festivalen arrangeres det verksteder, opplesninger og musikk. Det vil også være mat og drikke. Se mer informasjon under. Velkommen til en fin høsthelg!
Kunstnere: Aron Namdaeng, Anya Ellen Larsen Bauer, Billie Cejka Risnes, Dannick Theodor Bakker, Daria Waclawska, DEMO-Kollektivet, Enrik Thorkelsson,
Fredrik Bråthen Pettersen, Hans M. Sæle K., Hedda Hildrid Gullbekk, Herman Skrinde, Indianna Rue, Ingrid Lauren Stenseng, Lavrans Borgen, Micah Nadia Gussiås Brenna, Ronja Leirud, Silje Marie Løge, Simen Almaas, Sunniva Roligheten,
Victoria Lopez og Vida M. Jeddi
Kuratorer for utstillingen: Rose O’Sullivan, Sara Midtskogen Haave og Narin Hosseini
Kort om festivalen Startrom
Utstillingen «Følelser helt ut til veggen» er en del av Startrom, en ny minifestival helgen 01. og 02.oktober. Årets program inneholder en gruppeutstilling, verksteder, mat, drikke, slampoesi og musikk. Festivalen arrangeres av og med unge, og er støttet av Bizzy og Sparebankstiftelsen.
Festivalen Startrom er et samarbeid mellom DEMO, Buskerud Kunstsenter og UKM Buskerud. Buskerud Kunstsenter er et profesjonelt visningssted for samtidskunst. DEMO er et talentutviklingsprogram for unge mellom 15-23 år som ønsker å satse på kreative fag og ta talentet sitt et steg videre, initiert av Interkultur Drammen.
Arrangementet er støttet av Sparebankstiftelsen og Bizzy.
På Buskerud Kunstsenter jobber vi aktivt med å sikre barn og unges tilgang til samtidskunst. Vi ønsker å bidra til å heve statusen på kunst og kultur som skapes av og med ungdom.

Detaljer

Dato:
1. oktober, 2022
Tid
18:00 - 20:00
Hjemmeside:
https://www.kibkunst.no

Sted

Buskerud Kunstsenter
Union Scene, Grønland 60
Drammen, 3045 NO
+ Google-kart

Arrangør

Buskerud Kunstsenter
Telefon
32831111
Epost
kontakt@kibkunst.no
Vis Arrangør nettside

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.