Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Staut // Drammen

4. februar, 2023 @ 20:00

Et av Norges mest populære band funderer rundt fortida, feirer og fortsetter ferden. Nå kommer tiårsjubilantene til Union Scene for å feire med deg!

Dørene åpner 20:00. Konsertstart 21:00. 18-årsgrense + vergeordning.

Man finner virkelig ikke mange band som Staut i Norge. Med kombinasjonen fengende melodier, sterke og gode tekster, særdeles dyktige musikere og ikke minst et voldsomt driv og energi på scenen, har gjengen fra Valdres vokst seg opp til å bli en av de absolutt ledende i sin sjanger. Frem til i dag har Staut ikke bare en imponerende rekke radiolistinger og hits å vise til, men også både gullplater og førsteplass på albumlista, samt en flere år lang turnéliste og et antall konserter som få andre band i Norge kan matche. Det har vært store og profilerte TV-opptredener, solide anmeldelser, en alltid økende fanskare, og ikke minst: kvalitet hele veien.

Det er lenge siden Staut viste seg å virkelig ha kommet for å bli, og i år fyller sekstetten hele ti år.

Første markering var som kjent satt til Grefsenkollen med en intimkonsert den 26. mars, og hvor billettene forsvant på godt under ett minutt. (Utsatt grunnet Covid-19.) En konsert på Sentrum Scene (17. oktober) er også lagt ut for salg nylig, mens en ny, solid tur rundt om i Norge snart offentliggjøres.

Detaljer

Dato:
4. februar, 2023
Tid
20:00
Hjemmeside:
https://www.drammenscener.no/union/program/7768

Sted

Union Scene
Grønland 60
Drammen, 3045 NO
+ Google-kart

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.