Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Sweetheart // Drammen kulturhus

8. september, 2023 @ 19:00 - 22:00

Den lavmælte americanaduoen Sweetheart vant Spellemann for sitt debutalbum fra 2020 og har spilt en rekke utsolgte konserter, omtalt som «euforiske konsertopplevelser».
Live er Sweetheart kjent for å trollbinde publikum med sin engasjerende, følelsesladede og stillfarne fremførelse. Harmoniene og de minimalistiske arrangementene etterlater ofte publikum i undrende stillhet. Feedback belønnet Sweethearts konsert på Driv i Tromsø med terningkast 6: «I Sweethearts tilfelle endte dette ekstra steget opp på et nivå der euforiske konsertopplevelser skapes. (…) Disse tandre låtene fremkaller den merkelige følelsen der man får lyst til å grine og juble om en annen. Sjelden har «søndagsmorramusikk» fungert så godt på en fredag. Selv om Sweethearts fremføring er stillfaren, og metoden såre enkel, blir resultatet så jævla genialt denne kvelden.»
Iblant kommer ulvene glefsende frem fra skyggene rundt midnatt. I hvert fall gjør de det på «Like Shadows In The Night» som er den første singelen fra Sweethearts etterlengtede andrealbum, spilt inn i Athletic Sound i Halden under kyndig produksjon og miksing av legenden Kai Andersen. På singelen har de fått med seg jazzlegenden Nils Petter Molvær på trompet, og pedal steel-en spilles av multiinstrumentalisten Fats Kaplin fra Nashville, som tidligere har samarbeidet med Beck, Jack White og John Prine. Det varsomme samspillet mellom piano, pedal steel, trompet og akustisk gitar skaper en hjemsøkende og vakker atmosfære, gjennomsyret av melankoli.
Sweetheart består nå av John-Arne Ø. Gundersen (gitar og vokal) og Anne Mette Hårdnes (piano og vokal).

Detaljer

Dato:
8. september, 2023
Tid
19:00 - 22:00
Hjemmeside:
https://www.drammenkulturhus.no

Sted

Drammen Kulturhus
Grønland 57
Drammen, 3045 Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside

Arrangør

Drammen Kulturhus
Epost
hei@drammenkulturhus.no
Vis Arrangør nettside

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.