Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Tribute kveld på Union Scene

15. april, 2023 @ 19:00 - 23:30

200$
Offentlig Alle på eller utenfor Facebook
Tribute kveld på Union Scene med :
Paradise City – Guns n Roses tribute.
Paradise City er ett av svært få autentiske Guns n Roses tribute band i Europa. Bandet består av 5 rutinerte musikere, som virkelig vet hvordan de skal levere det orginale Guns n Roses soundet.
Bandet har bla. gjort stor suksess på ROCK THE BOAT, Harley Davidson Cruise, Hard Rock Cafe (før og etter Party når G n’R gjestet Oslo sist) + utallige steder rundt omkring.
Live-settet består av de mest kjente G n R låtene… PARADISE CITY, WELCOME TO THE JUNGLE, DON`T CRY, LIVE AND LET DIE….og fokuserer på materiale fra Appetite for Destruction og Use Your Illusions albumene + noen til fra samme periode som feks. fra albumet Lies..
Rock The Night – Europe tribute
Vi er Rock The Night, første og eneste Norske Europe tributeband, bandet ble dannet i 2017 og har siden første konsert 23 februar -17 som ble holdt på Gamla i Oslo, har vi gjestet diverse scener rundt om i Norge, blant annet i Trondheim, Oslo, Drammen, Stavanger og Bryne. Bandet består av erfarne musikere fra ulike band i Norge. Vi leverer Europe slik de var i storhetstiden på 80-90 tallet og i original utgave. Europe var et av de største «hardrock band» på slutten av 80 tallet og hadde the final countdown på listene verden rundt, var på topp i 26 land på et tidspunkt.
Reckless – Bryan Adams tribute
Reckless er et Bryan Adams tributeband som leverer slagere som alle har hørt før. Bandet er relativt nytt og består av erfarne musikere som har spilt i andre band tidligere. De spiller låter som byr opp til allsang.
CC. kr.200,- + avgift
Billetter kjøpes i link under

Detaljer

Dato:
15. april, 2023
Tid
19:00 - 23:30
Kostnad:
200$

Sted

Union Scene
Grønland 60
Drammen, 3045 NO
+ Google-kart

Arrangør

Union Scene
Telefon
32 21 31 00
Epost
post@drammenscener.no
Vis Arrangør nettside

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.