Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Tribute to Nanci Griffith – med September Harvest // Drammen kulturhus

6. juli, 2023 @ 19:00 - 22:00

En hyllest til legenden Nanci Griffith – på det som ville vært hennes 70-årsdag!
Nanci Griffith var en sanger, gitarist og låtskriver som vokste opp i Austin, Texas, men bodde store deler av livet hennes i Nashville, frem til hun gikk bort i 2021. Griffith var kjent for å skrive for og jobbe med artister som John Prine, Iris Dement og Judy Collins. I tillegg spilte Griffith inn duetter med Emmylou Harris, John Prins og Willie Nelson – for å nevne noen.
Hennes følsomme tilnærming til folk-country-pop og evne til å lage sannferdige, kreative tekster har bidratt å dyrke frem mange musikeres karriere. I 1994 vant hun en Grammy for albumet «Other Voices, Other Rooms», hvor hun fremfører låter av artister som har hatt sterk innflytelse på henne. Det var også dette albumet som for alvor gjorde Nanci Griffith kjent i Norge.
Duoen September Harvest fra Lier består av Petra Røise og Morten Haugen, som siden 2017 har laget melankolsk americana sammen. I 2019 ga de ut albumet «Play to Remember, Play to Forget». På denne Hjertebarn-konserten fremfører de en flott hyllest til Griffith med kjente hits, nydelige duetter og mindre kjente perler som hun har komponert, skrevet eller spilt. Denne kvelden har de med også med seg Johan Olin på dobro.

Detaljer

Dato:
6. juli, 2023
Tid
19:00 - 22:00
Hjemmeside:
https://www.drammenkulturhus.no

Sted

Drammen Kulturhus
Grønland 57
Drammen, 3045 Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside

Arrangør

Drammen Kulturhus
Epost
hei@drammenkulturhus.no
Vis Arrangør nettside

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.