Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Union Vinfestival

9. mars @ 16:00 - 20:00

Union Vinfestival designet av Akrobat
Velkommen til Union Vinfestival på Union Scene!
Er du klar for en vinfestival med lave skuldre, masse vin, opplysende foredrag og mulighet for god mat? Vi ønsker å skape en slik festival med Union Vinfestival i mars – og vi syntes du skal være med!
Ett glass – utallige smaksopplevelser: Vinglasset står klart når du kommer. Inngangsbilletten gir deg tilgang til alle produsentene og smaksprøver av alle produktene de har med seg. Utforsk, smak, og opplev! De erfarne vinimportørene vil guide deg gjennom en verden av smaksopplevelser. I tillegg til vinsmaking kan vi friste med noen av de mest interessante produsentene av alkoholfri drikke som finnes på det norske markedet.
Vinforedrag: Dykk ned i vinens fascinerende verden med spennende foredrag fra de som kan det. Lær om druene, vinproduksjon, vinhistorie og de nyeste trendene. Alt inkludert i prisen.
God mat: Et utvalg av forskjellige retter og snacks er et naturlig følge til vin. Vi samarbeider med noen av de beste mattilbyderne i Drammen og omegn. Mat kan kjøpes på stedet og er ikke inkludert i prisen.
Billetter: Billetter er tilgjengelige nå, men i et begrenset antall! Sørg for å reservere billettene dine i god tid og vær med på vinfestival du også. Link til billetter her: https://www.drammenscener.no/union/program/25382-union-vinfestival-2024/?fbclid=IwAR2IYjfYvln2Y1kPWuX3L4WjYI8jdWv_cMIo87WPzev12Z4YSnO6Ke660lg
Union Vinfestival er den perfekte anledning til at samle venner, familie og kolleger for å sammen oppleve vinens gode univers. Kom og del en uforglemmelig dag med oss på Union Scene!
Velkommen!
Arrangementet varer i 4 timer. 18-årsgrense.

Detaljer

Dato:
9. mars
Tid
16:00 - 20:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/723890992535721

Sted

Union Scene
Grønland 60
Drammen, 3045 NO
+ Google-kart

Arrangør

Union Scene
Telefon
32 21 31 00
Epost
post@drammenscener.no
Vis Arrangør nettside

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.