Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

UTSOLGT: LP / Union Scene / Pres. av FKP Scorpio

3. september, 2022 @ 20:00

FKP Scorpio Norge presenterer:
LP
Union Scene
Lørdag 3. september

Superstjerna LP tar med hits på hits til Drammen i september!

Man vet med en gang hva LP mener når hun synger. Uten begrensninger fra en bestemt sjanger, har den multiplatinaselgende singer-songwriteren, med mer enn to milliarder streams, skapt sin helt egen sterke sound og fått seg en ekstremt dedikert følgerskare. Hennes sjelfylte tekster kan det ene øyeblikket vise til intime sannheter og det andre øyeblikket vise midtfingeren.

Med hver utgivelse bygger LP videre på kompeksitet, sannhet og selvoppdagelse. I 2014 kom debutalbumet «Forever for Now» med gjennombruddshiten «Into The Wild». Det var riktignok først på andrealbumet «Lost on You» i 2016 med singelen med samme navn at hun for alvor fikk internasjonal suksess. Singelen gikk til topps i mer enn 18 land og har over 850 millioner visninger på YouTube. I 2018 fortsatte LP sin gode steam av suksessfulle utgivelser med «Heart to Mouth» hvor blant annet hittene «Girls Go Wild» og «Recovery» er å finne.

Den ekstremt talentfulle singer-songwriteren er ikke bare en suksessfull soloartist. Hun har også skrevet noen av de store hitene til megastjerner som Rihanna, Cher, Celine Dion, Christina Aguilera og Backstreet Boys. Hun er kjent for sine forbløffende live-opptredener, der hun tiltrekker seg tusenvis av fans verden rundt. Hun har spilt i mer enn 125 byer verden over, alt fra mindre konsertscener til store arenaer. Nå er hun klar for å ta turen til Norge og Drammen!

Billetter i salg fra fredag 25. februar kl. 10.00: https://drammenscener.no/union/program/15699

Dørene åpner 20:00. Konsertstart 21:00. 18-årsgrense + vergeordning.

Detaljer

Dato:
3. september, 2022
Tid
20:00
Hjemmeside:
https://drammenscener.no/union/program/15699

Sted

Union Scene
Grønland 60
Drammen, 3045 NO
+ Google-kart

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.