Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Vaarin // Drammen kulturhus

1. desember, 2023 @ 18:00

Pop-jazz artisten Vaarin (Vårin Strand) har siden sin stjerne debut med jazz-albumet “Even If I Started Seeing Rainbows” i 2018 gitt ut flere EP-er og album, til sammen har hun streamet over 1,8 millioner. Vaarin sier selv at hun blir sterkt inspirert av tydelige kvinnelige stemmer som Kate Bush, Björk, Radka Toneff og Joanna Newsom.

Vaarin har blitt A-listet på nasjonal radio, med den populære singelen “Lovers In Memory”, og spilt både som headliner-artist og som support for både AURORA, Hellbillies, Bel Canto, Darling West, Valkyrien Allstars og Fay Wildhagen. Vaarin ble også trukket ut som en av de tolv heldige til å spille på GNIST i Grefsenkollen i 2018, etter det har hun spilt både på den Norske Ambassaden i Berlin, og for statsminister på NHOs årskonferanse i Oslo Spektrum. Vaarin er spesielt anerkjent for å være en av de færreste til å motta en terningkast 6 av Dagsavisens Geir Rakvaag på debutplaten sin.

Andre albumet “The Identity of Belonging” kom i mai og med dette også musikkvideoer som befinner seg på en helt egen planet. Kostyme-designeren Daniel Steien har heklet klær spesiallaget til hver sang. Albumet er et konseptalbum som handler om å ikke føle at man hører til og derfor skildrer albumets 13 låter sine egne måter å lage sine egne verdener på. Albumet ble utgitt av Universal Music Norge. Albumet mottok god kritikk og Vaarin har blitt omtalt som Norges svar på både Tori Amos og Agnes Obel.

Med en direkte, modig, nærmest urokkelig formidling, kommer Vaarin under huden på deg. Hun lar deg ikke få dra fra konserten uten å ha tenkt en ny, dyp tanke. Hun vil at du skal føle noe, og ta stilling til livet. Et alvorlig, dypt og fortryllende blikk vil møte deg. Er du klar for å bli sett?

Dører klokken 18:00 // Konsertstart klokken 20:00

Detaljer

Dato:
1. desember, 2023
Tid
18:00
Hjemmeside:
https://www.drammenkulturhus.no/arrangement/vaarin

Sted

Drammen kulturhus
Grønland 57
Drammen, 3045 NO
+ Google-kart

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.