Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Velkommen til Wim Hof Fundamentals Work Shop kombinert med badstue

28. januar @ 10:00 - 16:30

Velkommen til Wim Hof Fundamentals Work Shop etterfulgt av isbad, badstue og aufguss rituale.
Med WHM instruktør Mia Lundgreen og badstue mester Jeanette Skullerud.

Wim Hof-metoden har tatt verden med storm de siste årene, fordi den gir tydelige resultater. Metoden er grundig studert vitenskapelig, og har vist å gi oss tilgang til å påvirke det autonome nervesystemet, hormonsystemet og immunsystemet, slik at vi blir mer robuste og får større motstandskraft.
Wim Hof metoden består av tre komponenter: pusten, kuldeeksponering og fokus/mental trening. Disse 3 elementene hjelper deg til å utforske din egen fysiologi og kapasitet, som gir verdifull styrke i en hverdag med fysisk og mentalt stress. Metoden egner seg godt til de som ønsker mer energi i hverdagen og under trening, mindre stress, angst, uro og minske kronisk betennelsestilstander. Metoden bedrer blant annet også søvn, konsentrasjon og oppmerksomhet.

Agenda:
10.00 – 11.15 : Introduksjon og forskning
11.15 – 12.30 : Pusten – teori og øvelser
12.30 – 13.00 : Lunsj (inkl)
13.00 – 13.30 : Mindset og stretching
13.30 – 14.00 : Kulden – teori
14.00 – 14.30 : Kulde og varme en livsforlengende antistress kur.
14.30 – 16.30 : Isbad, badstue og aufguss rituale med saltskrubb.

Hva du må ta med:
Ha på lette kler du kan bevege deg i. Yogamatte og gjerne et pledd, badetøy, 2 stk. håndklær (ett til å sitte på inne i badstua) og drikkevann. Gi beskjed om du må låne yogamatte.

Det er kun plass til 10 deltagere så her er det første person til mølla. Kurset holdes i Brodahls Gummifabrikk, Grønland 57, 3045 Drammen. Og avsluttes med isbad, badstue og aufguss rituale i Ælvebadstua.

Dette kurset passer for alle, men krever et grunnleggende nivå av helse. Av sikkerhetshensyn fraråder vi deltakelse under graviditet eller hvis du har epilepsi. Personer med hjerte- og karsykdommer eller andre alvorlige helseproblemer bør alltid konsultere en lege før de starter med Wim Hof-metoden og bader badstue.

Vi gleder oss til å lære mer om denne fantastiske og unike metoden, trygt ivaretatt av Mia som er sertifisert Wim Hof Instruktør.
Les mer om Mia og Wim Hof Metoden på www.mialundgreen.com og www.wimhofmethod.com

Sted

ÆLVEBADSTUA
Pir 7, Grønland 68
Drammen, 3045 NO
+ Google-kart

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.