Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Veslemøy Narvesen // Drammen

16. november, 2023 @ 18:00

I samarbeid med Drammen Jazzforum har vi gleden av å invitere til konsert med Veslemøy Narvesen.

Jazzkafé starter 18:00. Konsertstart 20:00. 18-årsgrense + vergeordning.

Veslemøy Narvesen (f.1997) er en av de mest aktive, unge stemmene på den norske jazzscenen i dag. Hun er aktuell med band som Mall Girl, Kongle Trio, Dafnie, Schemes og har også å finne som musiker i prosjekter med Mette Rasmussen, Ingebrigt Håker Flaten, Mats Eilertsen, Anja Lauvdal, og den britiske ECM-artisten Kit Downes.

I 2020 ble Narvesen tildelt Oslo Jazzfestival sin USBL-talentpris og debuterte med sitt første prosjekt i eget navn på festivalen året etter. Prosjektet har i 2022 b.la gjort en Norgeturnè i regi av Norsk Jazzforum og opptrådt på Nutshell under Nattjazz, i tillegg til å ha vært i studio for å spille inn sin første plate. Etter å ha fungert som et band med ulik besetning har Veslemøy samlet trådene ved å ta prosjektet videre under eget navn, der besetningen varierer. I 2023 kommer hennes debut-fullengder “We Don’t Imagine Anymore” på Jazzland Recordings, bestående av 10 spor som på hver sin måte reflekterer hennes musikalske personlighet.

Med utgangspunkt i et bredt sjanger-uttrykk skaper Veslemøy Narvesen musikk som utfordrer og beveger med fryktløshet. Hennes lydunivers henter inspirasjon fra en rekke musikalske ytterpunkter, som nordisk piano-trio jazz og singer/songwriter på dialekt. Musikken utfolder seg som et unikt og mangfoldig tilskudd til den norske jazzscenen med sin sofistikerte miks av pop og improvisasjon. Det hele bindes sammen av den syngende trommeslager Veslemøy Narvesen, som sammen med sine medmusikere søker etter å skape et helt eget uttrykk.

Glad i jazz?
Kjøp vår Jazzpakke som inkluderer denne konserten + tre andre jazzkonserter på Union Scene våren 2023. Du sparer 470,- på kjøp av jazzpakka. Les mer her: https://www.drammenscener.no/union/jazz-pa-union/

Detaljer

Dato:
16. november, 2023
Tid
18:00
Hjemmeside:
https://www.drammenscener.no/union/program/23555-veslemoy-narvesen/

Sted

Union Scene
Grønland 60
Drammen, 3045 NO
+ Google-kart

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.