Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Vinkveld med Castello Banfi

23. november, 2023 @ 18:30

Ypsilon bar inviterer i samarbeid med Solera til en fantastisk kveld med en av topp produsentene i Toscana. Castello Banfi-smaking fra 18:30 den 24. november.
Få med deg 5 smakfulle viner fra brunelloprodusenten som i løpet av en kveld gir deg et dypdykk i det beste Toscana har å by på.
Her kan du nyte digge smaksopplevelser sammen med gode venner eller kollegaer.
Om produsenten:
Høyt oppe på en ås i selve hjertet av Toscana, ligger opphavet til noen av de mest prestisjetunge vinene Italia har å by på. På Castello Banfi går moderne vinproduksjon og klassiske tradisjoner hånd i hånd.
Vi tar ferden til Montalcino som er en vakker middelalderlandsby sør for Siena i Toscana. Byen ligger på en 600 meter høy åskam med en gammel borg ruvende over landskapet. Det var i disse pittoreske omgivelsene at brødrene brødrene John og Harry Mariani bestemte seg for å etablere Banfi i 1978.
Mariani-brødrene overtok det amerikanske vinimportselskapet Banfi etter sin far som utvandret fra Italia på begynnelsen av 1900-tallet. Sammen med ønologen Enzio Rivella, grublet de på hvordan de skulle få italiensk vin inn på verdensmarkedet i en tid da landets anerkjennelse som vinproduserende nasjon var på hell. De lette etter muligheter for å lage vin på et sted der de kunne kombinere italienske tradisjoner og moderne teknologi. I 1976 fant de området som skulle danne grunnlaget for et av Italias største vin-eventyr.
På den 2830 hektar store eiendommen i Montalcino produserer Castello Banfi årlig 10 millioner flasker, fra hvite og røde hverdagsviner til det mest eksklusive som lages i Toscana. Med vinmarker også i Piemonte har selskapet blitt kjent som en dedikert og nyskapende produsent. Alt dette får du muligheten til å bli kjent med denne maikvelden.

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.