Kari Ulleberg

Glassblåsing og gravering har vært en del av livet mitt siden og jeg har drevet Glasshytta sammen med Maud Forsblad siden 1982. I 2006 flyttet vi Glasshytta fra Berger til Drammen og etablerte oss på Union Brygge. Der har vi drevet helt til sommeren 2022, da verkstedet ble nedlagt. 

Jeg har hele mitt liv arbeidet med det jeg liker å kalle bruksrettet kunsthåndverk. Mitt uttrykk er til tider fargerikt, rent, stramt– og med stor variasjon. Det er de små detaljene; stripene, prikkene – gjenkjennelige, men i stadig forandring.

Nå er det blanke ark og både nye og gamle blyanter i nytt lokale og jeg skal i tiden som kommer arbeide utelukkende med kunstglass fra mitt nye atelier på Grønland i Drammen.  Det har tatt meg litt tid å finne den nye hverdagen, men nå er jeg i gang i mitt nye, lille verksted på hjørnet vis-a-vis Hos Solveig! Foreløpig har jeg laget bare trilleskåler, og de er fine😊

Døren er åpen og du er velkommen inn når jeg er her, men det er ingen faste åpningstider. Ta derfor kontakt på telefon eller gjennom hjemmesiden for avtale eller spørsmål.