Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Sacred Room // Rhythm Church på Galleri Athene

20. september @ 18:15

Gratis

Bli med i en transformativ samling hvor rytme skaper et rom der vi blir en del av noe som er større enn oss selv. Under ledelse av Mikael Khei utforsker vi gjennom musikken kontakten med det hellige, og bruker denne forbindelsen som hjelp til å manifestere det livet vi ønsker oss. Dette rommet tilbyr en sjelden mulighet til å åpne våre fornemmelser for flere dimensjoner og parallelle univers. 

Rhythm Church er mer enn et musikalsk møte; det er en spirituell reise som utfordrer våre daglige oppfatninger og beriker vår forståelse av eksistensens mange lag. Gjennom aktiv deltakelse i dette fellesskapet, vil du oppdage nye måter å se og være i verden på, støttet av kraften i felles rytmer.

Ingen tidligere erfaring med musikk eller meditasjon er nødvendig. Deltagere oppfordres til å ta med egne melodiske rytmeinstrumenter som handpans, klokker, og lignende. Mikael bringer med seg en rik bakgrunn i terapeutisk tromming og dans, Quantum Breath-teknikker, og har høyeste sertifisering som trommesirkelleder fra Village Music Circles. 

Arrangementet er gratis.

Detaljer

Dato:
20. september
Tid
18:15
Kostnad:
Gratis
Hjemmeside:
https://www.drammensacred.no

Arrangør

Drammen Sacred Music Festival
Telefon
932 94 512
Epost
director@drammensacred.no
Vis Arrangør nettside

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.