Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

CAMILLA // Support: Shadow Painter // Wagelid på Klubbscenen – Union scene Drammen

13. mai, 2023 @ 19:00 - 23:55

En kveld med store doser power pop!

CAMILLA er en vokalist, instrumentalist, låtskriver og tekstforfatter fra Drammen. Hun spiller keyboard og har en forkjærlighet for 80-talls inspirerte synther og sterke melodier. Musikken hennes beskrives som «dreamy – power – pop» med vokalmelodier inspirert av jazz & soul. Lydlandskapet er fult av vakre detaljer som etter tur står for fengende melodiske temaer, og med bruk av fele og trompet bygger låtene seg opp i store episke partier.

Låtene er på engelsk og handler om mellommenneskelige temaer som artisten er opptatt av. CAMILLA forteller historier om sorg, lengsel, kjærlighet og håp som alle kan relatere seg til. Musikken har et ambivalent uttrykk med catchy melodier og oppløftende rytmer, samtidig som den har en melankolsk undertone. Låtene får tankene til å vandre over fjell og fjorder, og med felas lengtende toner får det hele en folkelig og nordisk atmosfære.

Camilla startet å spille keyboard i en alder av 16 år, og har siden den gang medvirket i ulike band og prosjekter som keyboardist og korist. Det skulle gå 10 år før hun turte ta steget vekk fra bakgrunnen og finne sin «egen stemme» i musikken som lead vokalist og låtskriver.

I 2018 samarbeidet CAMILLA med de anerkjente musikerne bassisten Finn Tore Tokle, trommeslageren Eivind Kløverød og produsent Georg Storhaug. Resultatet ble utgivelsen av hennes to første singler «Selfmade World» og «Fallen Leaves» samme år. Nå er hun aktuell med fire nye singler som hun har gitt ut i samarbeid med Norsk Lydstudio (The Norwegian Sound). Disse låtene og mange flere gleder hun seg til å vise frem i sin hjemby for første gang!

CAMILLA består denne kvelden av bandet; Camilla Eriksen (vokal og keyboard), Martin Berget (bass), Eirik Wagelid (gitar), Kim Andre Bjørkesett (trommer), Rebekka Teigen (kor), Tonje Gravningsmyhr (trompet) og Gustav Rørmark (fele). Låtene er skrevet av Camilla selv og noen av tekstene i samarbeid med Leif Johansen.

Denne gangen er CAMILLA så heldig å få med seg to band til; Shadow Painter og Wagelid. Sammen skal de lage en kveld full av deilig power – pop, stemning og urfremføringer:

Shadow Painter er et Oslobasert band som debuterer denne våre. Bandet blander vakker, melodiøs power pop med de råeste elementene fra hardere rock og prog.

Tekstene er håpefulle og filosofiske, men reiser også uredd inn i det hjerteskjærende melankolske. Du kan forvente et sett med catchy melodier, mektige gitarer og musikalsk lekenhet. Shadow Painter består av Karl Axel Undall Steffensrud (vokal og gitar), Henrik Øien (gitar) og Vetle Øvstehage (bass).

Wagelid spiller musikk som gjenspeiler følelser og hendelser i løpet av livet. Sjangeren kan ikke beskrives, den må oppleves. Med fengende gitar riff, glitrende gitar soloer og catchy melodier blir dette en kveld du sent vil glemme. Wagelid består av bandet Eirik Wagelid (gitar og vokal), Jonas Kvåle (trommer) og Eirik Fredsrud (bass).

Dørene åpner 19:00. Shadow Painter spiller fra 20:15. CAMILLA fra 21:00. Wagelid fra 22:00. 18-årsgrense + vergeordning.

VELKOMMEN!

Konserten er støttet av Drammen Kommune.

Praktisk info:
Vår koselige og intime Klubbscene!

Denne scenen er i utgangspunktet en scene med ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert.

Barer: Centralen vil holde åpent. Ved større arrangementer vil ytterligere barer være åpent.

Sted

Union Scene
Grønland 60
Drammen, 3045 NO
+ Google-kart

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.