Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Josefin Winther // Hos Solveig, Drammen

22. februar, 2023 @ 20:00

Josefin Winther – releaseturné våren 2023

Med en av Norges mest spilte radiolåter har Josefin Winther introdusert seg selv som en nasjonal artist å regne med i årene som kommer. Siden sin debut i 2006 har hun høstet anerkjennelse for sine liveopptredener. Allerede som 19-åring fikk hun platekontrakt og debuterte samme år. Winther har siden den gang gitt ut seks studioalbum, høstet strålende kritikker og gjort suksess som låtskriver, blant annet med Norges vinnerlåt i MGP 2014. Den norskspråklige debuten [Uendelig lys. Uendelig mørke.] ble løftet frem som et kunstnerisk vendepunkt for henne. April 2020 fulgte hun opp suksessen på morsmålet, med EPen «Helt hel». Denne mottok svært gode kritikker, og singelen «Fint å se deg her» ble A-listet på NRK P1. Siden den gang har hun sluppet nok et album (2021) og en EP (2022). Hennes første engelskspråklige utgivelse på fire år kommer i februar 2023.

Hun er kjent for sin gripende tilstedeværelse og kraft på scenen, hvor hun kan fange et hvert rom alene med gitaren. Signaturen er intense liveopptredener, hvor hun rett som det er deler fra sine tanker og følelser. Dette gjør hun like gjerne med et smil om munnen som med en tåre i øyekroken.

Josefin Winther turnerer med de to svært erfarne musikerne Ronny Yttrehus (gitar) og Reidar Frugård Opdal (keys), og sammen har de utviklet et sound som oppleves som stort og fyldig, samtidig som de boltrer seg i nærhet, spilleglede og spontanitet.

Detaljer

Dato:
22. februar, 2023
Tid
20:00
Hjemmeside:
https://yttrehuslive.hoopla.no/sales/event/josefinwintherhossolveig2023

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.