Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Kulturlivets juleavslutning // Drammen kulturhus

20. desember, 2023 @ 18:00

Eiker Rock feiret 30 år, Kulturnatt hadde besøksrekord, Kulturytring fylte Drammen med kulturfolk fra hele landet, Drammen kulturhus og Kometen har åpnet som nye kulturscener i Drammen.
Den 14. Drammen Sacred Music Festival ble arrangert i september, samme måned som byens kanskje viktigste møteplass, Globusfestivalen, fylte byrommet med liv. Drammen Scener melder om masse fulle hus på Union Scene og i Drammens Teater, og det ble meldt publikumsrekorder under Elvefestivalen og Ypsilon med en ny musikkprofil rettet mot et yngre publikum. Internasjonal Figurteaterfestival i Fossekleiva melder om 100 prosent publikumsbelegg.
Festivaltravere som Johan Halvorsen musikkfest og Working Class Hero holder stand og får selskap av nyetableringer som Drammen jazzfestival, Drammen Litteraturfestival og Drammen Arts Festival. Kulturkirken Fjell og Bragernes kirke, to kirker med tydelig kulturprofil har fått følge av Strømsø kirke med etableringen som bykirke.
Billedkunsten holdes i hevd på Drammens Museum, Buskerud Kunstsenter og Galleri Athene. Brageteatret skal begynne å spille også for voksne, og på det frie feltet har Elvekompaniet etablert seg som en spennende aktør. Og på Portåsen går det tradisjon og det moderne hånd i hånd. Og sannelig begynner hotellene også å yppe seg som kulturarenaer. Og da vi ikke engang begynt å ramse opp alle våre utøvende kunstnere, artister og kulturfrivilligheten!
Mange er sikkert glemt, uansett er dette bare noen av grunnene til å samles, klappe hverandre på skuldrene og feire oss selv!
Program
18:00 – Dørene åpnes
18:30 – Overrekkelse av Drammen kommunes kunstnerstipend, kulturstipend og kulturpris 2023
19:30 – Oppsummering av kulturlivet i Drammen 2023 med Magnus Aannestad Oseth fra Drammen kulturråd.
20:00 – 00:00 – Julefest for kulturlivet i Drammen!
Arrangementet er åpent for alle og er et samarbeid mellom Drammen kommune, Drammen kulturråd og Drammen kulturhus.

Detaljer

Dato:
20. desember, 2023
Tid
18:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/849860370210586

Sted

Drammen Kulturhus
Grønland 57
Drammen, 3045 Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.