Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Young Neils // Drammen

20. desember, 2023 @ 19:00

Det er bare å stålsette seg for å nyte denne juletradisjonen på Union, i år også!

Dørene åpner 19:00. Konsertstart ca 20:00. 18-årsgrense + vergeordning.

Nok en gang senker julefreden seg over Union Scene akkompagnert av toner fra Neil Youngs store sangbok.

Young Neils er noe du kun kan oppleve på konsert, ettersom de aldri har gitt ut noen plate, og heller ikke har planer om å gjøre det. Bandet eksisterer fordi bandmedlemmene elsker Neil Young, og fordi de synes det er morsomt å spille – noe som også tydelig vises når de opptrer!

Young Neils har til nå spilt 14 julekonserter i Drammen; 4 som glasskonserter på Drammens Teater fram til 2004 og de resterende på Union Scene, et tall som egentlig ville vært høyere om det ikke var for et virus. Young Neils har bygd seg et navn og et rykte som et fantastisk live-band. Deres tolkninger av Neil Young låter er det kun Neil sjøl som gjør bedre…

Young Neils er noe i nærheten av et superteam av norske musikere: Lars Lillo-Stenberg (fra deLillos) på vokal og gitar, Jørn Christensen (fra CC Cowboys, Mercury Motors m.fl.) på vokal og gitar, Per Vestaby (fra CC Cowboys, Mercury Motors m.fl.) på bass, Palle Krüger (fra Radionettes, Go-Go Gorilla m.fl.) på trommer, Geir Sundstøl (fra Odd Nordstoga, Bjørn Eidsvåg m.fl.) på gitar, Line Lockert (Fra Radionettes, Vegas m.fl) på kor, Live Maria Roggen (Wibutee, Tu´ba, Come shine m.fl) på kor.

Detaljer

Dato:
20. desember, 2023
Tid
19:00
Hjemmeside:
https://www.drammenscener.no/union/program/23926-young-neils/

Sted

Union Scene
Grønland 60
Drammen, 3045 NO
+ Google-kart

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.