Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Livsnyterhagen med Anders Røyneberg (@arcticgardener)

19. april, 2023 @ 18:00

Hageprofil Anders Røyneberg aka @articgardener på instagram, er ute med ny bok om hageplanter. Sist han var i Drammen var det mange som kom og vi gleder oss til en ny grønn aften.

I boka Livsnyterhagen – som dette helt nye foredraget baserer seg på – blir vi med inn i Anders Røyneberg og Erik Schjerven sin frodige, unike og vakre hage på Hadeland. Foredraget er spekka med gode ideer og praktiske tips til inspirerende uteromsprosjekter som er enkle å gjennomføre.

Denne aprilkvelden har du mulighet til å bli bedre kjent med Anders og kjæresten hans, Erik, få deres beste tips til hvordan du kan lykkes i uterommet, hente masse inspirasjon til årets grønne prosjekter nå som våren nærmer seg.
* Gode balkong- og hagetips
* Inspirerende ideer til krukker og bedd
* Praktiske råd for å lykkes med uterommet
* Trekning av grønn premie
* Mulighet til å stille Anders og Erik spørsmål
* Kjøp den nyeste boken, Livsnyterhagen, signert

Om drømmen er din egen grønne oase, uten timevis med innsats, så er dette foredraget for deg! Uansett størrelsen på balkongen eller hagen din, er målet til Anders Røyneberg å inspirere deg til å lage ditt eget grønne pusterom.

Om foredragshalderene:
Anders Røyneberg er født på Jæren, oppvokst i Østfold og bor nå på Hadeland. Han er agronom, psykiatrisk sykepleier og sexolog. Til daglig arbeider han som terapeut, skribent og foredragsholder.

Erik Schjerven er fra Oppland og er utdanna markedsfører. Han er, som Anders, planteelsker og jobber til daglig som forretningsutvikler i den lokale næringshagen. Sammen har de skrevet bøkene Plantelykke og Plantebonanza, som begge er bestselgere i Norge. Våren 2023 kom den første hageboka, Livsnyterhagen, som dette foredraget er hentet fra.

Det vil bli utdeling av en grønn giveaway til en heldig publikummer!

Velkommen!

Detaljer

Dato:
19. april, 2023
Tid
18:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/813113760174701

Sted

Drammensbiblioteket
Grønland 58
Drammen, 3045 NO
+ Google-kart

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.