Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Marthe Wang Trio // Drammen

11. august, 2022 @ 18:00

Rett fra en utsolgt konsert på SALT i juni til bakgårdskonsert på Union Scene i Drammen <3

Dørene åpner 18:00. Konsertstart ca. 19:00. 18-årsgrense + vergeordning. NB: Konserten blir avholdt i vår bakgård – kle deg etter været. Ved mye regn kan konserten bli flyttet inn.

Med sin helt unike, klare og varme stemme synger Marthe om håp, undring og relasjoner og om fortid, fremtid og nåtid på nydelig bergensdialekt. Hun brakdebuterte i 2017 med å bli Spellemann-nominert i kategorien Viser og mottok både Teksforfatterfondets Lyspunktpris og den gjeve TONOs EDVARD-pris for tekstene sine.
I 2020 fulgte Marthe opp debutsuksessen med det strålende andrealbumet «Bakkekontakt» som i likhet med hennes første plate også ble nominert til spellemannprisen. Med terningkast 6 fra Bergensavisen, terningkast 5 fra VG og glimrende ord fra Dagens Næringsliv med fler har hun posisjonert seg som en landets mest lovende visesangere.

Debutsingelen «Til deg» ble Marthes store gjennombrudd og nærmer seg i dag 10 millioner avspillinger på Spotify. Den varmet hele det norske folks hjerter som TV-aksjonslåt i 2018, fikk høy rotasjon på radio og hun gjorde flere TV-opptredener. Marthes musikk kan beskrives som tidløs, melodiøs, leken og alvorlig. Det ektefølte og organiske lydbildet er innom både pop, viser og jazz.

Detaljer

Dato:
11. august, 2022
Tid
18:00
Hjemmeside:
https://www.drammenscener.no/union/program/17892-marthe-wang-trio/

Sted

Union Scene
Grønland 60
Drammen, 3045 NO
+ Google-kart

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.