Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Robert Post // Hos Solveig, Drammen

19. april, 2023 @ 20:00

Robert Post (født Robert Øien Fylling), fra Langevåg på Sunnmøre, debuterte i 2005 med sin selvtitulerte plate som han fikk to Spellemannpriser for. Albumet inneholdt førstesingel «Got None» som gikk helt til topps i Italia samtidig som den gjorde det sterkt på lister i Storbritannia, Frankrike og Norge. Debutalbumet, som ble utgitt av Universal Music UK og produsert av Mike Hedges (The Cure, Manic Street Preachers, Travis), var “Record of the Week” på BBC Radio 2 og Sunday Times Culture skrev dette om platen: «The whole of Post’s debut album glories in tunes many songwriters would kill for…»

Musikken blir beskrevet som sofistikert, stemningsfull og fengende folkrock med særpreg og tidløse melodier, som om man blander Sgt-Pepper era Beatles med Rufus Wainwrights sjarme, litt Bob Dylan og en dæsj Neil Young.

I årene etter debuten har Robert Post spilt både på klubber, festivaler og TV-show i Europa og USA, og etter hvert delt scene med mange kjente navn. I 2009 ble oppfølgeren “Disarm & Let Go” sluppet til gode omtaler i Norge, Rhetoric (2011) viste en mer neddempet og akustisk utgave av sunnmøringen og i 2013 slapp han sin foreløpig siste utgivelse “The Button Moulder” hvor han spiller alle instrumenter selv.

I 2023 gir Robert Post ut ny musikk – et dobbeltalbum med hele 21 låter med gitardrevet pop/rock med fullt band og flere gjesteartister. Med en fersk utgivelse i bagasjen kommer han til å gjøre en omfattende turné.

Denne kvelden kommer Robert Post i duoformat der han har med seg Ronny Yttrehus på gitar.

Detaljer

Dato:
19. april, 2023
Tid
20:00
Hjemmeside:
https://yttrehuslive.hoopla.no/sales/event/3523358578

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.