Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Standup Drammen – november // Drammen kulturhus

9. november, 2023 @ 18:00 - 22:00

Standup Drammen med ny, episk klubbkveld i Drammen Kulturhus. Humor er kommet for å bli, og det finnes ingen bedre opplevelser enn å oppleve standup live.

Eirik Sørvik kommer opprinnelig fra Møre. Med base i Oslo har hans intelligente humor blitt godt mottatt.

Ole Asbjørn Ness er en merittert forfatter, blant annet tidligere vinner av Tarjei Vesaas debutantpris. I tillegg velkjent podcaster og profilert på mange arenaer. Og han er en av landets beste komikere som har skapt latterbølger på Latter. Denne gangen kommer han til Drammen. Sist ble han båret på gullstol etterpå. Omtrent. Og vi gleder oss.

Videre kommer selveste Jon Gjerde, gudfaren til Standup Drammen. Han tester ut nye tankespinn denne kvelden. Dette kan bli en episk höjdare, eller noe midt mellom himmelen og grøfta – hvem vet?

En annen drammenser gleder seg også til å underholde på hjemmebane. Dynamiske Christopher Bakken har stor rekkevidde og treffsikre tekster.

Vi presenterer to unge og meget lovende komikere. Sebastian Navarro & Ammar K Elgoni som viser seg for drammenspublikummet for aller første gang, begge på open mic. Vi gleder oss til å høre hva de har pønsket ut av morsomheter.

Kveldens konferansier er Arne «Fønni» Fønnebø. Han har sakte men sikkert skapt sin egen stil på scenen. Og er stadig å se på klubbscenene rundt omkring. Denne gangen vil han lose oss trygt igjennom kvelden.

Dørene åpnes klokken 18.00. Showstart klokken 20.00

Detaljer

Dato:
9. november, 2023
Tid
18:00 - 22:00
Hjemmeside:
https://www.drammenkulturhus.no/arrangement/standup-drammen-2

Sted

Drammen kulturhus
Grønland 57
Drammen, 3045 NO
+ Google-kart

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.