Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Stian Carstensen // Rohini Sahajpal // Drammen kulturhus

18. september, 2023 @ 19:00 - 21:00

Balkansk musikktradisjon møter indisk i denne konserten som ikke KAN bli annet enn en spektakulær opplevelse!
Stian Carstensen er kjent for sin virtousitet og betrakter både trekkspill, banjo, gitar og pedalsteel på svært høyt nivå. Han har reist rundt omkring i verden for å gjøre seg bedre kjent med ulike stilarter som balkanmusikk og bluegrass,og er spesielt kjent for sin fordypning i bulgarsk folkemusikk.
Carstensen trekker inspirasjon fra et usedvanlig variert sjangerutvalg, heriblant norsk og ulike typer folkemusikk, jazz eldre og nyere klassisk musikk, viser og mer. I Carstensens egenkomponerte musikk blander gjerne sammen hans varierte inspirasjonskilder, og er ofte rytmisk, harmonisk og spilleteknisk kompleks.
Rohini Sahajpal er en av landets fremste utøvere på indisk sitar. I oppveksten på Fjell i Drammen fikk hun lære indisk klassisk musikk av sin far Shri Lal. Rohini fikk en ny musikalsk oppvåkning etter et seminar med sin nåværende musikalske mentor, Hariprasad Chaurasia. Flere måneder i året spiller hun med ham og kombinerer nå legeyrket med musikken. Rohini er dypt forankret i den indiske tradisjonen og svært opptatt av møter med musikere i andre stilarter og musikkformer. Det har vi nytt godt av i Drammen Sacred Music Festival gjennom årene. –Musikk er kunst som kan åpne alle grenser og berøre mennesker på dypet, sier hun.
Andre medvirkende:
Jarle Vespestad: Perkusjon
Jai Shankar : Tabla

Detaljer

Dato:
18. september, 2023
Tid
19:00 - 21:00
Hjemmeside:
https://www.drammensacred.no

Sted

Drammen Kulturhus
Grønland 57
Drammen, 3045 Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside

Arrangør

Drammen Sacred Music Festival
Telefon
932 94 512
Epost
director@drammensacred.no
Vis Arrangør nettside

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.