Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Tove Bøygard Band: Kaldt Vatn – Releaseturné! // Drammen

20. september, 2023 @ 19:00

Tove Bøygard, en av landets mest kritikerroste artister, slipper sitt femte soloalbum 15.09.23 – noen dager senere blir det releaseturné med besøk i Drammen. Platen har fått tittelen «Kaldt Vatn», og med det er hennes kvadrologi om elementene fullendt: «Blåe Drag» (2017), «Jord» (2019) og Eld (2021).

Dørene åpner 19:00. Konsertstart 20:00. 18-årsgrense + vergeordning.

Samtlige tidligere album har høstet ovasjoner fra en samlet musikkpresse. Aftenposten kastet terningkast seks for «Jord» og konstaterte at Tove Bøygard er «en formidabel artist, tekstforfatter og låtskriver». Dagsavisen kvitterte med: «Kunne vært Springsteen på sitt beste og mest klartenkte». Og Dagbladet beskrev henne som: «En god miks av Emmylou Harris, Lucinda Williams og Patti Smith».

«Kaldt Vatn» er spilt inn med Toves faste band. De er med rette blitt kalt for verdens beste band, og består av Freddy Holm (strenger, har også produsert plata), Jørun Bøgeberg (bass) og Eivind Kløverød (trommer).

Singelen «NØKKEN» gir en smakebit på albumet: https://youtu.be/tOIYtwlRR5c Dagsavisen omtalte singelen og rullet terningkast 5, de skriver blant annet: «Tove Bøygards røykgrå gitarrock i skjæringspunktet mellom solid egenart og americana tar et nytt steg med «Nøkken».»

Tove Bøygard er kjent for sine sceneopptredener med sterke melodier og tekster på hallingdialekt. Formidlingsevne og nærvær er ord som går igjen i beskrivelser av konsertopplevelser med Tove.

Detaljer

Dato:
20. september, 2023
Tid
19:00
Hjemmeside:
https://www.drammenscener.no/union/program/21397

Sted

Union Scene
Grønland 60
Drammen, 3045 NO
+ Google-kart

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.